Téměř každá domácnost v současné době využívá služby, které poskytuje internet. Někdo jej má v mobilu, další využívá stolní počítač či notebook. IT technika je také důležitá pro celou řadu zaměstnání. Většina uživatelů dává přednost notebookům, neboť poskytují celou řadu výhod. Jsou snadno přenosné, díky čemuž na nich lze pracovat i mimo kancelář, uživatel má stále po ruce důležité informace, dokumenty, databáze, prezentace či smlouvy. Kromě toho disponují dostatečným výkonem a nabízejí i přijatelnou cenu. Pokud se porouchá, snadno jej dopravíte do servisu.

Nejčastější závady u notebooků

Mezi časté závady, které se u notebooku objevují, patří to, že nejde zapnout nebo na zapnutí nereaguje, po zapnutí se nezobrazuje obraz, notebook se sám vypíná, nefunkční jednotlivé klávesy nebo celá klávesnice, rozbitý LCD, polámané panty, přehřívání. Neobvyklý není ani politý notebook.

V případě potíží vám pomůže RG service. Oprava notebooků Brno nabízí potřebné znalosti a dlouholeté zkušenosti servisních techniků v oboru, diagnostiku a stanovení ceny zdarma. Opravu a servis lze objednat i s možností svozu. Otestovaný a opravený notebook dopraví zase zpět k vám.

Jak vše probíhá?

  • Na stránkách rgservice vyplníte objednávkový formulář a pokud máte objednaný svoz, postačí notebook zabalit.
  • V předem stanovený den se vám ozve kurýr, s nímž domluvíte čas předání. Zásilku může předat kdokoli. Kurýr bude mít s sebou připravený štítek pro přepravu.
  • Notebook je dopraven do naší společnosti, kde je, do tří dnů, provedena diagnostika a před provedením opravy dostanete potřebné informace i cenovou nabídku.
  • Vše ostatní již záleží pouze na vašem rozhodnutí. Pokud odsouhlasíte opravu i cenu, do týdne je oprava provedena a notebook otestovaný.
  • Opravený a otestovaný notebook bude dopraven k vám domů.