Omrzela vás již stávající barva vašeho vozidla? Chcete mu rychle dodat nový design? Jedním z efektivních způsobů je celopolep. Zjistěte, jaké má výhody a jak se provádí.

Pomocí polepu získáte nový design

Díky celopolepu auta si budete moct užívat zbrusu nový design vašeho vozidla. Vybírat si můžete z velkého množství barev, a to včetně lesklých, matných i metalických. Oproti lakování se zároveň jedná o rychlejší a finančně méně náročnější způsob změny barvy vozu.

Původní lak díky celopolepu ochráníte před vnějšími faktory. A pokud vás náhodou nová barva omrzí, budete moct vozidlo poměrně rychle uvést do původního stavu. Zmínit musíme i fakt, že stálost takové barvy dosahuje zhruba 5 let.

Jak se provádí celopolep auta

Pokud máte o celolep auta zájem, je třeba se obrátit na profesionální studio. Jedním z nich je i tým Polepim, který se na tuto službu zaměřuje. Pojďme si popsat, jak konkrétně zde postupují.

Nejprve je třeba váš vůz prohlédnout. Díky tomu se odhalí případné nedokonalosti a problémy, které je třeba opravit. Následně je důležité auto na polep důkladně připravit. Pokud se někde nachází olezlé nebo oloupané hrany, musí se zabrousit a natřít. 

Dále se tým zaměří na odstranění případné rzi a nerovností. Následně na scénu přichází odstrojení klik, lišt a krytek nárazníků, aby nic nepřekáželo při polepu. Poté se ještě vozidlo důkladně vyčistí a odmastí. 

Následně se již může přistoupit k samotnému polepu. Při lepení se používá takzvané bubble free lepidlo, které nezanechává žádné nevzhledné vzduchové bubliny. Po aplikaci fólie ještě dochází k jejímu ošetření speciálním přípravkem, který prodlužuje její životnost.

Více informací o polepech aut najdete na www.polepim.cz.