Musíte se překřikovat s ostatními lidmi v místnosti? Ruší vás hluk z druhé strany místnosti? Nemusíte v místnosti stavět stěnu nebo se pouštět do náročných rekonstrukcí, někdy může být řešení velmi snadné. Ať už je zdroj hluku trvalý nebo dočasný, můžete zvolit odhlučnění, které není drahé, zvládnete ho aplikovat svépomocí a místnost nijak esteticky nenaruší. Řeč je o akustických závěsech. Na rozdíl od akustických desek se jedná o tkaninu vysoké hustoty, která má vynikající akustické vlastnosti.

Akustické závěsy v mnoha barvách i provedeních

Akustické závěsy mohou mít hustotu až 1000g/m2 a pro hluk se stanou velmi výraznou překážkou. Na akustických závěsech je nejlepší to, že s nimi lze snadno manipulovat, můžete je kdykoliv zatáhnout a tím vytvořit zvukovou bariéru.

Když bariéru nepotřebujete, jednoduše je zase shrnete. V místnosti vypadají přirozeně a kromě zvukové izolace mohou zajistit také soukromí. Většina lidí protihlukové závěsy ještě v obchodě neviděla, je to tím že je potřeba navštívit specializovanou prodejnu na Akusticka-pena.cz, kde se vám nabízí v široké nabídce.

Nemají jednotnou podobu, můžete zvolit potřebný druh s danou gramáží a následně si vybrat potřebné barevné provedení závěsu. Závěs se jen zavěsí za konzoli a můžete si užívat jeho výhod. K dispozici je vám třeba akustický závěs z luxusního sametu nebo z moltonu. Eshop disponuje i YouTube kanálem, kde můžete vidět návody na aplikaci akustických materiálů i hotové realizace, jako například níže.

Všechny akustické materiály na jednom místě

Eshop nabízí také akustické pěny mnoha druhů a díky tomuto sortimentu si můžete snadno zajistit odhlučnění svépomocí naprosto kdekoliv. Akustická pěna se snadno aplikuje a postará se o to, aby se hluk nešířil do dalších částí budovy. Inspirujte se sortimentem eshopu, kromě samotných materiálů zde naleznete také všechny důležité informace, které potřebujete vědět.