S pomocí puškohledu můžete dosáhnout mnohem přesnější střelby. Pokud však tápete v samotném výběru, máme pro vás jeden tip. Skvělým modelem je totiž například puškohled FOXsight 1-8x FFP, na který se zaměříme v tomto článku.

Můžete jej využít jako kolimátor a puškohled

Puškohled FOXsight 1-8x FFP se pyšní konstrukcí v podobě variabilní optiky v první fokální rovině (FFP) se stupnicí a mechanikou v MRAD. Výhodou tohoto zařízení je fakt, že jej lze využít jako kolimátor i puškohled se středně dlouhým dosahem. 

S puškohledem lze střílet na středně dlouhé a dlouhé vzdálenosti. Zvětšení lze přitom měnit v rozsahu 1 až 8x. Díky tomu si užijete veškeré benefity odečítání a provádění korekcí, a to prostřednictvím osnovy FOXsight. 

Špičkově navržená osnova

Puškohled je speciálně navržen tak, aby byl co nejjednodušší a zároveň co nejvíce použitelný. Jeho předností je i podsvícená osnova s napájením na baterie. Puškohled přitom nabízí výběr ze 6 stupňů intenzity. 

Pohodlné ovládání komínků

Puškohled disponuje komínky, které lze snadno a bez potíží ovládat i s rukavicí. Navíc jsou tyto komínky opatřeny pojistkou, kterou jednoduše odjistíte. Stačí jen povytáhnout komínky nahoru. 

Žádné zamlžení

Puškohled dále disponuje speciální ochranou proti zamlžení. Model je totiž plněný dusíkem, který skvěle zabraňuje vnitřnímu zamlžení způsobenému změnou teplot. 

Více informací ze světa puškohledů a kolimátorů najdete na www.holosun.cz.