Máte chuť na změnu, ale přitom nemáte v plánu provádět náročnou rekonstrukci vašeho bydlení? Poradíme vám, jak si užít radost z něčeho nového. Bude vám stačit pár vteřin ke změně. Jdeme na to!

Parádní změna

Úchytky bereme jako danou věc. Přitom je tolik možností, jak si s nimi vyhrát. Co byste řekli tomu podívat se do nabídky úchytek a popustit uzdu své fantazii? Už vás napadá, jak by se nudná komoda mohla stát stylovou záležitostí? Nemusí se jednat vždy o klasickou dřevěnou úchytku. Nebo jak proměnit kuchyňskou linku během pár vteřin? Úchytky dokáží zcela změnit ráz celého pokoje. Buďte hraví a najděte přesně ty, které vás nejvíce osloví.

Tři, dva, jedna, jdeme na to

V prostoru bytu jsme v uplynulých měsících trávili mnoho času. Možná nebude od věci se podívat na celkové uspořádání nábytku v místnosti. Podívejte se na ni tvořivým okem. Už to vidíte? Ano, jdeme na to! Posuňte nábytek, který je možno přesouvat. Změňte celkovou kompozici místnosti. Budete mile překvapeni novým nábojem celého prostoru. Někdy také pomůže změnit barvu záclony nebo závěsu. Zkuste jít do něčeho netradičního.

Zabydlující prvky

Opět se po místnosti rozhlédněte. Jarní úklid už dávno proběhl, a vy máte stále na polici toho slona od tety z pátého kolene? Co kdyby přišla na návštěvu a viděla by, že si jejího dárku nevážíte? Máme kompromis. Slona darujte na dobročinné účely a vašemu bytu dopřejte lehkost a vzdušnost. Dovolte mu, aby se znovu nadechl. Zabydlující prvky jsou krásné, ale nic se nesmí přehánět. A pokud nesnesete upřímnost tváří v tvář rodinnému příslušníkovi, použijte milosrdnou lež a řekněte, že se slon nešťastně zranil při úklidu.

Dopřejte vašim prostorům změnu. Novou image. Nový design. Za pár vteřin, víc potřebovat nebudete. Dovolte sami sobě, abyste se doma cítili báječně a tvořivě.