Na poli fotopastí se stále něco děje. V nedávné době například světlo světa spatřila fotopast FOXcam Wi-Fi, kterou lze jednoduše ovládat na dálku. Jaké všechny výhody tento model nabízí?

Obsluha na vzdálenost 20 metrů

Jakmile fotopast FOXcam Wi-Fi vyzkoušíte, pravděpodobně už jinou nebudete chtít. Za přímé viditelnosti je totiž možné ji obsluhovat na vzdálenost až 20 metrů. Díky tomu nemusíte chodit bezprostředně k ní a neprozradíte tak například její přesnou pozici.

Myslivci zároveň ocení, že díky tomuto způsobu si nijak nezapachují své vnadiště

Jak tato fotopast funguje?

Do mobilního telefonu je třeba si zdarma stáhnout a nainstalovat aplikaci FOXcam. Tato aplikace je přitom v češtině i ve slovenštině, a nemusíte se proto obávat případné jazykové bariéry. 

Mobilní telefon následně propojíte přes aplikaci s fotopastí. Zhruba za minutu budete s fotopastí propojení a budete si moct začít prohlížet snímky, stahovat uložené záznamy a mnoho dalšího. 

Díky tomu se rozloučíte s neustálým střídáním SD karet. Nebudete si je muset nosit domů a až tam si pořízené snímky prohlížet. Vše je zkrátka mnohem rychlejší a jednodušší. 

Fotí až 10 snímků po sobě

Fotopast FOXcam Wi-Fi dokáže vyfotit až 10 snímků bezprostředně po sobě v sekvenci. Zároveň dokáže natočit až tříminutové video a umí bez problémů pracovat v režimu časovače nebo časosběru. 

Pořízené snímky vynikají perfektní kvalitou. Jejich rozlišení totiž činí 30 MPx. Stejně tak stojí za pozornost i vysoká kvalita pořizovaných videí v rozlišení 1728×1296. 

Více informací ze světa fotopastí najdete na www.eshop-fotopasti.cz.