Pokud se pustíte do rekonstrukce starého domu, nebo koupelny v paneláku, narazíte zpravidla na staré ocelové trubky na vodu. Tento materiál je z dnešního pohledu nejen zastaralý, ale i nevhodný, neboť bývá obvykle zarostlý vodním kamenem, takže voda teče jen slabě. Nevýhodou kovu je i korodování. Proto je ideální plastová trubka na vodu, která jednak déle vydrží a snadno se spojuje. Používá se tzv. polyfúzní svařování, které je rychlé a snadné a kapání ze spojů je naprosto vyloučené.

Kdo nabízí plastové výrobky?

Pestrou škálu nejrůznějších plastových výrobků má ve svém sortimentu firma ABI PROFILS. Zákazníkům, kterými jsou jak velké firmy, tak domácí kutilové, nabízí plastové trubky, plastové profily, plastové pruty, trubky z technických plastů, hadičky, pásy a další standardní i speciální produkty.

Nabídka plastových profilů

Plastových profilů je celá řada druhů a variant použitelných v mnoha oblastech. Uplatňují se například v automobilovém průmyslu, ve stavebnictví, v oblasti urgentní medicíny, dynamického skladování, ale také jsou určeny pro sportovní a volnočasové aktivity. Bez plastových profilů se neobejde ani oblast obalové techniky a řada dalších odvětví a oblastí. Na výběr jsou rozmanitá technická řešení, takže můžete zvolit jednostěnný nebo dutý plastový profil, vícemateriálový nebo vícebarevný profil a také plastový profil dvousložkový, pevný, pružný a řadu dalších variant.

Další produkty

Praktické jsou pružné plastové pásy vhodné pro použití ve stavebnictví, pro výrobky určené pro sport a volný čas, pro značení apd. Jedná se například o ohebný pás od 5mm do 400mm šířky z měkčeného materiálu, kterým je PVC-SEBS. Dále jsou to extrudované pružné nebo pevné plastové pruty nebo podlahové listy. Objednat si můžete také pružná plastová pouzdra použitelná ve stavebnictví i v jiných oblastech. Pouzdra jsou buď průhledná nebo barevná a dodávána jsou v návinu (metráž) nebo ve svazcích.