Maximální dávka vitamínů a minerálů v jednom nápoji.

Smoothie, vitamínové shaky či přírodní šťávy se těší nebývalé popularitě. A to je dobře. Dostat z ovoce a zeleniny maximum, a přitom si ještě pochutnat je dnes snadné a zároveň zábavné, protože je na vás, jaké zvolíte ingredience. Jeden den to může být zelené smoothie s avokádem a čerstvým špenátem, druhý den mix lesního ovoce a banánu a jindy zase zeleninová šťáva z řapíkatého celeru. Benefit je jasný, pokud si z pití ovocných a zeleninových mixů uděláte denní rituál, budete mít více energie a váš imunitní systém bude ve skvělé kondici.

S přípravou výživných vitamínových nápojů vám pomohou odšťavňovače a smoothie mixéry. Přinášíme vám několik tipů na přístroje, s jejichž pomocí zdravě nastartujete každý den.

Adler AD 4124

Stoprocentní ovocné nebo zeleninové šťávy plné vitamínů a minerálů jsou perfektním startem do nového dne. Jen jedna sklenka dokáže dodat organismu přirozeným způsobem tolik potřebné látky. To nemohou nahradit žádné vitamínové doplňky. Odšťavňovač Adler AD 4124 vám na této cestě k udržení zdravého životního stylu velmi jednoduše pomůže. Přístroj funguje na jednoduchém principu s možností pěti rychlostí otáčení, které se nastavují prostřednictvím velkého LCD displeje. Stejně jednoduché je i jeho čištění, a tak se rychle stane vaším každodenním společníkem v kuchyni.

Cena: 2 399,- Kč

Sage BJE410 Nutri Juicer

Alternativou předešlého produktu je odšťavňovač Sage BJE410 Nutri Juicer, který ještě více šetří čas, a to díky širokému plnícímu otvoru přizpůsobenému na celá jablka, hrušky nebo mandarinky. Ovoce bez pecek tak není třeba krájet a vy si je užijete včetně jadřinců. Odnímatelné části pak lze pohodlně vkládat do myčky nádobí. Dostatečně velký zásobník na šťávu pojme až 1 litr tekutiny.

Cena: 2 990,- Kč

Concept SM3390

Smoothie je stále oblíbenějším nápojem a milují jej především děti. Prostřednictvím jedné sklenky lze tělu dodat mnoho blahodárných látek. K tomu můžete přihodit různá semínka, oříšky, med nebo cokoliv dalšího zdravého. Pak jen stačí voda nebo mléko a zázrak je na světě. Concept SM3390 je ideálním přístrojem k jeho přípravě. Díky vysokým otáčkám dokáže přísady dokonale rozmixovat a krémový nápoj je vmžiku na světě. Mixér navíc může sloužit jako chopper na mletí kávy, koření nebo masa.

Cena: 1 699,- Kč

WMF 0416630011 Kult Pro

Extrémně výkonný stolní mixér WMF 0416630011 Kult Pro bleskově připraví lahodná smoothie, zdravé krémové polévky nebo luxusní sorbety. Díky objemné nádobě rychle přichystáte lahůdku pro celou rodinu nebo přátele. Stejně tak snadné je čištění. Mixér nabízí několik rychlostí, které lze volit pomocí přehledného podsvíceného LED panelu.

Cena: 9 899,- Kč

Ariete 568/04 Vintage

Designová chuťovka Ariete 568/04 Vintage stylově kombinuje vlastnosti nejmodernějších mixerů a retro přístrojů. Až 1,5 litru krémového smoothie získáte během pár okamžiků a stejně tak rychle přístroj vyčistíte. Volit lze mezi dvěma rychlostmi mixování. Snadné je také skladování mixéru. Ten se jednoduše rozloží a nádoba se může uložit obráceně přímo na jeho tělo.

Cena: 1 699,- Kč

FitStream E1

A bonus na závěr pro ty, kteří chtějí mít svůj oblíbený mix stále u sebe. FitStream E1 jednoduše sbalíte kamkoliv, své oblíbené ingredience rozmixujete, a poté rovnou z nádoby pijete. A pokud se mixér vybije, šťávu mu můžete rychle dodat pomocí USB kabelu.

Cena: 899,- Kč

Kam pro ně?

Pokud chcete získat podrobnější údaje a nechat si doporučit vhodné masážní přístroje nové doby, podívejte se na e-shop Electro World, abyste zjistili více. Na e-shopu najdete nejen smoothie mixéry, ale i tyčové mixéry nebo ruční mixéry a šlehače. Všechny vaše objednávky vám Electro World připraví k odběru na 40 prodejnách včetně nové pobočky v Jihlavě nebo doručí kurýrem až do domu během 2–3 dnů od objednávky. Nákup z domova je jednoduchou záležitostí a zakoupené zboží můžete vrátit do 14 dnů v kterékoliv prodejně, případně zaslat zpět poštou. Stejně tak lze zboží bezproblémově reklamovat.

Pokud máte nebo si pořídíte Věrnostní kartu Electro World, ušetříte hned dvakrát. Za prvé vybrané zboží lze nakoupit za speciální nižší ceny, a za druhé za každou transakci dostanete procenta zpět jako příspěvek na další nákup. Stačí vyplnit krátký formulář a můžete nakupovat výhodněji už teď. Že se to vyplatí, o tom svědčí přes půl milionu zákazníků. Síť Electro World se nyní zdvojnásobila a po převzetí K+B Expert nabízí možnost vyzvednutí na 40 prodejnách po celé ČR.