Také milujete přírodní dekorace? Cementové květináče k nim bezpochyby patří. Jedná se o minimalistický doplněk ze surového materiálu, který kloubí eleganci a jedinečnost v jednom. Moderní betonové květináče jsou vhodné na terasu, do interiéru i na zahradu. Jednoduše všude, kde pro ně najdete místo. Hledali jsme pro vás kulaté, hranaté, velké betonové květináče i truhlíky, až jsme natrefili na kouzelné tvary, které si v tomto článku ukážeme.

Výhody květináče z betonu

Jejich popularita roste, protože se v nich krásně vyjímají živé i umělé květiny. A nejen to! Vynikají svou dlouhou životností a odolností vůči nepříznivému počasí. Navíc jsou zpravidla levnější než například takové ratanové květináče. Rozhodně jsou také zajímavější variantou než obyčejné plastové květináče, které najdete u každého doma. Zkrátka mají skvělé předpoklady, aby vám také padly do oka. Betonový truhlík i květináč si navíc můžete doma sami vyrobit. Ale pokud se nechcete umazat, dají se dnes za pár korun jednoduše zakoupit. V nabídce jsou například v e-shopu www.harasim.info.

Pro snílky, romantické duše a něžné polovičky

Jste romantik, nebo hledáte netradiční dárek pro svou ženu, či kamarádku? Pak je tady pro vás betonový květináč ve tvaru srdce. Je to láska na první pohled. Nádherně se dají zakomponovat do zelené zahrádky, na parapet i balkon. Vybírat můžete z nezdobené varianty v šedé barvě, nebo ornamentem zdobené ve zlaté barvě. Obě mají svůj jemný půvab a v kombinaci s rostlinami budou přímo dechberoucí. K dostání je celá škála velikostí na menší i větší květiny. Využít se dá určitě i jako originální miska na drobnosti. Stačí zapojit fantazii.

Zaujaly vás? Neváhejte a udělejte si radost ještě dnes.

Na závěr malý TIP pro kreativce: Minimalisticky šedý květináč můžete ozdobit temperami a vtisknout tak do nich kus sebe.