Když jedeme po silnici, často si ani neuvědomujeme, jak moc je dopravní značení důležité. Stačila by absence jediné značky na důležitém místě a už by mohlo dojít k velkému množství dopravních nehod. Současný dopravní systém je sice hustý, ale díky správnému značení dokáže fungovat zcela bezchybně a když dojde k nehodě, většinou je způsobena lidským faktorem a ne špatným značením. Pokud potřebujete ve své obci zajistit dopravní značení, je třeba se obrátit na specializovanou společnost. Ideální volbou je společnost TOP Znak s.r.o.

Specialisté na dopravní značení

Tato společnost značení prodává i pronajímá. Jaký je v tom vlastně rozdíl? Pokud má být na nějakém místě dopravní značení trvale, je vhodné si značení koupit, pokud jde ovšem o dočasné značení (například u stavebních prací), pak je výhodné si značení pronajmout. Společnost zajišťuje i dopravní značení Praha, ale její služby jsou vám dostupné po celém území České republiky.

Můžete si zajistit jak krátkodobý, tak i dlouhodobý pronájem značení. Týká se to veškerého svislého dopravního značení, plastových směrových desek Z4, leitboyů, přechodných vodorovných dopravních značení, plastových nebo kovových zábran Z2, přechodových lávek pro pěší, dopravních kuželů, světelné signalizace i plastových svodidel plněných vodou.

Přímo na webu společnosti https://www.topznak.cz nalezete eshop, kde naleznete všechny dopravní značky, dopravní zařízení, dopravní zrcadla, ale také parkovací sloupky a zábrany, zpomalovací a vodící prahy nebo různé komponenty a příslušenství.

Společnost se postará také o instalaci dopravního značení SDZ, aplikaci dopravního značení VDZ, návrh DIO či pronájem pracovní plošiny. Více informací i kontakt naleznete přímo na stránkách společnosti.