Oslava narozenin nebo důležitých milníků v životě patří mezi dny, které si budeme pamatovat dlouhou dobu. Jak se postarat o to, aby byl oslavenec skutečně nadšený a spokojený? Připravili jsme si pro vás skvělé tipy.

Rozzářená obloha

Přejete si večer, na který jen tak nezapomenete? Dopřejte oslavenci velkolepý soukromý ohňostroj za doprovodu jeho oblíbené hudby. Obdarovaná oslava bude vědět, že vám na ní skutečně záleží, a bude se cítit ve svůj den jedinečně. Ohňostroje jsou skvělým způsobem, jak proměnit narozeninovou oslavu v nezapomenutelný příjemný zážitek. Hudba ještě umocní emoce a oslavenec se bude cítit velmi příjemně.

Další překvapení

Když už jste dokončili oslavu, není nad to dopřát oslavenci ještě jednu skutečnou radost a skvost – hned ráno po oslavě domluvte dostatečně velký tým lidí, který se postará o úklid prostor, ve kterých se slavilo. Dovezte oslavenci všechny dary a kytice domů, postarejte se nejen o úklid, ale také o bezproblémové vrácení objektu. A co bude mezitím dělat oslavenec? No přeci bude na výletě. Dopřejte obdarované osobě, aby si mohla jet den po svých narozeninách řádně odpočinout. Do hor, do wellness centra, do pivních lázní – prostě kamkoliv, kde to má ráda.

Osobní dárek

Ještě před tím, než narozeninové veselí propukne, svolejte všechny účastníky a domluvte se, že každý z vás natočí obdarovanému krátký vzkaz pomocí videa. Z videí nakonec vytvořte jedno dlouhé, které oslavenci předáte v den narozenin. Až přijde domů, bude mít ještě jeden extra dárek navíc. Poté, co prožije nezapomenutelný den, se ještě bude moci podívat na to, jak mu všichni přejí vše nejlepší. Dojemné a upřímné.

Na narozeninovou oslavu, kterou právě chystáte, obdarovaná osoba jen tak nezapomene. Život je přeci od toho, abychom v něm zažívali krásné chvíle. Dopřejte to i vašemu blízkému člověku.