K oplocení vašeho domu, pozemku či zahrady si vyberte plot adekvátní vašim požadavkům. Pokud si potrpíte především na vzhled plotu, potom máte spoustu možností. Jde-li vám ale zároveň i o dostatek soukromí, potom zvažte betonové oplocení. Možná vám na první pohled beton nepřipadá jako dekorativní typ oplocení, vězte ale, že díky moderním technologiím zpracování jsou betonové ploty ideální volbou odolného, praktického a zároveň estetického oplocení.

Jak vypadá betonový plot

Plot se skládá z betonových sloupků a plotových dílců, rovněž vyrobených z betonu. K dispozici jsou ploty v různých barvách a také s různými dekory. Vzhled betonového plotu je velmi variabilní také díky tomu, že si podle vašich potřeb zvolíte výšku plotu a tvar jeho zakončení. Nejste si jisti tím, jaký vzhled plotu bude nejlépe ladit k vašemu domu? Využijte on-line konfigurátor. Stačí zadat parametry betonového plotu a konfigurátor vám zobrazí vizualizaci vybraného plotu kolem vzorového domu. Můžete tak vyzkoušet a porovnat několik variant a vybrat si tu, která vás osloví nejvíce. Pokud chcete plot vidět na vlastní oči, stavte se ve vzorkové prodejně Kulkabex, s.r.o.

Naším cílem je poskytnout vám oplocení s veškerým servisem. Plot vám tedy nejen prodáme, ale postaráme se také o dopravu, zaměření a kompletní odbornou montáž. Máme k dispozici techniku a zkušené pracovníky, takže vám betonový plot postavíme kamkoli. Není pro nás žádnou překážkou špatně přístupný nebo členitý terén. Postaráme se o profesionální montáž na klíč. Nejprve je plot zaměřen, rozvrženy sloupky, vykopány díry pro ukotvení sloupků, potom jsou usazeny sloupky do země, mezi ně potom patří plotové dílce a plot je hotový. Budete nadšeni dlouhou životností oplocení a nulovou potřebou údržby.

A jak bude výsledný plot vypadat? Na to se můžete podívat v naší galerii na www.betonoveploty.net, kde najdete spoustu inspirace. Posuďte sami, jak to bude vašemu domu slušet s naším betonovým plotem.