Pořídili byste si rádi profesionální a zároveň cenově dostupnou fotopast? Pomyslnou sázkou na jistotu je model FOXcam Wi-Fi, který se může pochlubit nadstandardní výbavou. Jaké jsou jeho přednosti?

Pokročilá fotopast bez odesílání

FOXcam Wi-Fi se právem řadí mezi nejpokročilejší fotopasti bez odesílání záznamů. V porovnání s běžnými modely je vybavena technologií Wi-Fi. Její zásluhou přitom umožňuje bezdrátové připojení mobilního telefonu právě pomocí Wi-Fi sítě, kterou fotopast během minuty vytvoří. Následně se k ní můžete snadno připojit.

V čem je jiná než konkurenční fotopasti

Tato fotopast používá jiný procesor a objektiv pro zpracování obrazu, než je tomu u nejrůznějších levných fotopastí. Od konkurenčních modelů se také liší přítomností již zmíněné technologie Wi-Fi. 

Pro koho je fotopast vhodná

Díky těmto vylepšením se z této fotopasti stává kvalitní zařízení, které se těší popularitě u myslivců i osob, které potřebují chránit svůj majetek. 

Při monitoringu chráněných druhů zvířat přitom fotopast v praxi našla uplatnění. Ochránci u tohoto modelu oceňují zejména vysokou kvalitu záznamů a možnost bezdrátového stažení fotografií bez nutnosti docházení k fotopasti. Tímto způsobem tedy fotopast šetří i váš čas. 

Myslivci u této fotopasti rovněž oceňují schopnost vykreslení těch nejmenších detailů, což je pro ně velmi praktické. 

Včetně mobilní aplikace

Pro nastavení fotopasti nebo bezdrátové stažení pořízených snímků slouží mobilní aplikace, která je zdarma dostupná pro operační systém Android i iOS. Její předností je rozhodně intuitivní rozhraní a překlad do českého a slovenského jazyka. Případné jazykové bariéry se proto vůbec nemusíte obávat. 

Více informací ze světa fotopastí najdete na www.eshop-fotopasti.cz.