Bradavice jsou obecně neškodné kožní výrůstky, ke kterým dochází u většiny lidí. Pokud máte genitální bradavice, vězte, že nejste sami. Genitální bradavice (condylomata acuminate) jsou velmi časté.

Většina případů genitálních bradavic je způsobena lidským papilomavirem (HPV) . Existuje více než 120 kmenů HPV, ale typy 6 a 11 jsou kmeny, které způsobují genitální bradavice. Tyto kmeny HPV obvykle nezpůsobují rakovinu děložního čípku, ale vedou k genitálním bradavicím. Kondylomata a kvasinková infekce patří k nejběžnějším problémům v intimních partiích a jejich léčba je často zdlouhavá. Můžete také léčit své genitální bradavice doma.

Olej z čajovníku

Spolu s dalšími přínosy pro zdraví byly studovány éterické oleje jako antifungální látky. Olej z čajovníku je éterický olej, o kterém se zjistilo, že funguje proti plísním a jiným organismům, včetně vší.

Naneste kapku zředěného oleje z čajovníku (jednu kapku oleje smíchejte s kapkou nebo dvěma nosnými oleji, jako je kokosový olej) a aplikujte přímo na bradavici.

Zelený čaj

Bylo zjištěno, že zelený čaj je účinný proti genitálním bradavicím.

Jednu kapku extraktu ze zeleného čaje smíchejte s dvěma kapkami kokosového oleje a naneste na bradavice.

UroTiab

UroTiab je volně prodejný přípravek s unikátní, složením, které působí nejen na genitální bradavice, ale také podporuje léčbu bakteriálních, kvasinkových a virových infekcí a podporuje hojení pooperačních lézí v oblasti genitálu.

Česnek

Aplikace česnekového extraktu na bradavice jim může pomoci vyčistit je. Můžete si koupit česnekový extrakt a aplikovat ho přímo na bradavice. Můžete také namočit gázové tampony do směsi česneku a oleje. Poté naneste a nechte působit na bradavicích.

Jablečný ocet

Jablečný ocet je dobrý na domácí léčbu genitálních bradavic. Je to podobné jako s léky na předpis, které používají kyselé přísady k usmrcení viru.

Namočte vatový tampon nebo gázu do jablečného octa a aplikujte ho na bradavice.