Podnikatelská činnost je spojená s vedením účetnictví. Ne každý podnikatel však má tuto činnost čas nebo se nevyzná ve všech zákonech a pravidlech. Pak je na čase oslovit někoho z profesionálů. Mezi takové patří společnost DÚOPAM – účetní firma ostrava.

Nabídka společnosti DÚOPAM

Objednat si zde můžete komplexní služby týkající se vedení účetnictví a daňové evidence. Také vás zastoupí během jednání na úřadech a poskytne personální a mzdové poradenství. Mezi její priority patří profesionalita, spolehlivost, rychlost a diskrétnost.

Účetnictví je široký pojem, který zahrnuje celou řadu aktivit a činností s jeho vedením spojených. Společnost DÚOPAM zajišťuje vedení účetní a daňové evidence, mzdové, účetní, daňové a personální poradenství, jednání na příslušných úřadech nebo rekonstrukce účetnictví.

Díky dlouholetým zkušenostem a znalostem společnost pracuje spolehlivě a nabízí dokonalou kvalitu všech poskytovaných služeb. Samozřejmostí je dodržování předem domluvených termínů. Svět účetnictví se neustále mění a dochází k různým změnám, společnost tyto změny sleduje a ihned je zavádí do své práce. Díky tomu je zaručena kvalita veškeré odvedení práce.

Chcete ušetřit? Pak nedělejte chyby v oblasti vedení účetnictví. Každá chyba by vás mohla stát nemalé finanční prostředky. Toho vás ušetří DÚPAM, která chyby nedělá.

  • Daňová evidence

Jedná se o záznam majetku a závazků, příjmů a výdajů. Je směrodatná pro stanovení a výpočty daní z příjmů fyzických osob. Upravuje ji zákon o dani z příjmu fyzických osob. DÚOPAM klade důraz na zpracování variant i daňovou optimalizaci. Pro vedení účetnictví využívá ekonomický program Pohoda.

  • Podvojné účetnictví

Slouží pro záznam podnikatelské činnosti. Principem jsou daňově uznatelné výnosy a náklady. Má přesně daná pravidla veden účetnictví – co, kdy, kde a jak máte evidovat, zpracovat a odevzdat. Vedení účetnictví je složitá aktivita, která vyžaduje zkušenou pracovní sílu.