Kuchyňské dekorace vůbec nemusí být drahé, můžete najít opravdu spoustu skvělých doplňků, které budou ladit se stylem a současnými trendy. Léto je skvělá doba na změnu interiéru, takže se vyplatí věnovat tomu čas, rozhlédnout se kolem sebe a najít inspiraci.

Skleněné obrazy – módní a elegantní nástěnná výzdoba

Skleněné obrazy jsou módní dekorací do kuchyně, a to nejen kvůli neomezenému výběru vzorů a barev, ale především kvůli odolnosti proti oděru, znečištění a prachu. Mezi nejoblíbenější vzory do kuchyně patří nástěnné obrazy s motivem bylin, koření a květin. Barevné a poutavé dekorace dodají interiéru charakter a vdechnou mu nový život.

Skleněné krájecí prkénko – funkční a estetický doplněk

Krájecí prkénka jsou potřebná v každé kuchyni, používáme je každý den nejen při přípravě jídel, ale také jako podložky pro horké hrnce. Je důležité, aby byly natolik odolné, že vydrží tíhu horkých hrnců a denní mytí čisticím prostředkem. Nejméně odolné jsou dřevěné a bambusové desky, které by neměly přijít do styku se syrovým masem, a je tedy třeba je často měnit. V případě skleněných prkének syrové maso neprosakuje do trhlin, takže je můžete bez problémů umýt prostředkem na mytí nádobí a teplou vodou. Takové řešení vám pomůže ušetřit čas a peníze a současně začlení do kuchyně působivou dekoraci. Skleněné prkénko můžete také použit jako ochranu stěny u umyvadla nebo varné desky.

Skleněné hodiny – nový rozměr časoprostoru

Hodiny na skle jsou také levnou a působivou nástěnnou dekorací do kuchyně. Úhledné a funkční hodiny usnadní přípravu jídel a zároveň budou nádhernou dekorací interiéru. Skleněné hodiny jsou odolné vůči vysokým teplotám a mechanickému poškození. Díky potisku v nejvyšší kvalitě nebude tisk po dlouhou dobu používání blednout.

Nechte se inspirovat a změňte svůj interiér na léto!