Pořídit opravdu levné tonery není žádná věda. Stačí se obrátit na firmu TonerDepot.cz, která se zabývá dovozem a distribucí tonerů, náplní a cartridgí do laserových a inkoustových tiskáren. Prioritou této firmy je nabízet zákazníkům, a to jak fyzickým tak právnickým osobám, výhradně renovované a kompatibilní tonery a inkoustové cartridge, které se svou kvalitou nijak neliší od originálních produktů. Pořídit levné tonery tedy vůbec neznamená, že koupíte tonery nižší kvality.

Nabídka firmy TonerDepot.cz

Chcete-li si koupit levné tonery, cartridge či náplně do své laserové či inkoustové tiskárny, pak vyhledejte na webových stránkách firmy TonerDepot.cz příslušnou kolonku. Do té pak zadáte název, případně číslo náplně či své tiskárny. Z nabídky tonerů, náplní a cartridgí do tiskáren si zákazníci mohou vybrat ze tří typů kazet. Firma nabízí nejen originální tonery dovážené od oficiálního výrobce dané tiskárny. Ale také alternativní a prémiové produkty, které nejsou produktem originálního výrobce kancelářské techniky. Alternativní tonery jsou pro zákazníka výhodné z několika důvodů.

O jaké výhody se jedná?

Především jsou mnohem levnější než originální tonery a náplně. Nákupem alternativních, ale plně kompatibilních tonerů můžete ušetřit až 70% z ceny originálních výrobků. Je sice pravdou, že kvalita tisku v některých případech nemusí dosahovat úrovně originálních tonerů a náplní. Avšak technologie výroby postupuje rychle kupředu, takže kvalita většiny alternativních kazet je v současné době na vysoké úrovni.

Levný toner q2612A

Jedná se o často používaný alternativní laserový toner, který pořídíte v akci za výhodnou cenu. Pořídit toner q2612a levně není v současnosti žádný problém. Nabízen je v černé barvě a jeho kapacita je 2 tisíce stran. Toner je plně kompatibilní s tiskárnou HP a splňuje mezinárodní standardy. Díky tomu je garantována vysoká kvalita tisku, obdobná jako u originální náplně.