Internetové prostředí a obecně virtuální trh je plný mnoha marketingových možností. Vcelku rychle zde totiž seženete zákazníky prakticky s nulovými náklady. V krátkém čase dokážete oslovit masu lidí, kterou poté potřebujete nasměrovat na váš e-shop. Jestliže ho nemáte, měli byste si jej urychleně vytvořit, neboť vám každým okamžikem uniká potencionální zákazník.

Proč si vytvořit e-shop?

Pokud vás trápí málo zákazníků, měli byste zauvažovat nad modernizací stávajícího elektronického obchodu, případně nad vytvořením zcela nové platformy. Komunikace a péče o zákazníka je totiž v moderním světě velice důležitá. Aplikace pro eshop dokážou obchodní korespondenci nejen zrychlit, ale také zpříjemnit a zefektivnit. Veškeré zprávy budete mít na jednom místě, tudíž nebudete muset řešit denně tisíce emailů.

Nyní ho můžete mít za zvýhodněnou cenu

Tvorba mobilních aplikací není nikterak jednoduchá, ale i přesto vám společnost Baba Tumise s. r. o. nabízí jedinečnou možnost předprodeje do konce roku, ve kterém můžete sehnat obě aplikace (iOS příští rok) v jedné ceně. Dále kredit v hodnotě 5000 Kč na reklamu Google Play, což představuje 50 až 100 oslovených uživatelů a ještě provoz API a jeho aktualizace na jeden rok v hodnotě 5000 korun. Dohromady zaplatíte tedy 20 tisíc korun bez DPH, což určitě není mnoho. Konkurence si za stejnou službu účtuje až 6x tolik.

Nepřijdu o stávající zákazníky?

O stávající zákazníky se určitě nemusíte bát. Nová aplikace nebude provoz starého e-shopu vůbec ohrožovat. Bude na něj pouze napojena, neboť sdílí jen data, která mu poskytnete. Aplikace vám bude připojena a zprovozněna, takže se můžete ihned začít soustředit na získávání nových zákazníků. To však nyní bude o dost jednodušší.

K většímu počtu zákazníků mnohdy stačí vytvoření vhodné aplikace pro e-shop. Obraťte se proto na Baba Tumise s. r. o. která si s vaším přáním dokáže více než poradit.