Hledáte nabídku kvalitních termotransferů, řezacích plotrů, termolisů, tiskáren či 3D sublimací? Najít kvalitní dodavatele těchto výrobků nemusí být zcela snadné. Dále už však hledat nemusíme, přinášíme vám tip, kde tyto produkty nakupovat z pohodlí domova a za skvělé ceny.

Rozmanitá nabídka

Zavítejte na stránky e-shopu termolisy.cz, kde naleznete pestré spektrum výrobků za skvělé ceny. Kromě řezacích plotrů, které se používají především v polygrafickém průmyslu, jsou to také kvalitní termolisy či termotransferové lisy, které zajistí tepelný přenos na látky typu flex, flock a sublimace. Nechybí ani nabídka sublimačních tiskáren a spotřebního materiálu, který se vám bude pro provoz těchto přístrojů hodit.

Kvalitní plotr

Přemýšlíte, kde pořídit řezací plotr? Dál už hledat nemusíte. V nabídce e-shopu naleznete pestré spektrum výrobků, přičemž mezi nabízenými produkty nechybí řezací plotry, kreslící plotry, ale i řezací-kreslící plotry. Na e-shopu přitom najdete zboží té nejlepší kvality, pevné a spolehlivé řezací a kreslící plotry i profesionální plotrové nože. Tato zařízení se hojně používají především v polygrafickém průmyslu.

Plotr vám umožní realizaci komplikovaných výtisků, které mají rozmanitý povrch, vzory a výřezy. Je tedy užitečný tam, kde vám obyčejná tiskárna nebude stačit.

Termolis

Dobrou volbou pro vás může být i tepelný 3D termolis na potisk. Jedná se o multifunkční lis, který je navržený pro tisk hrnků, krytů mobilních telefonů, pouzder na tablety, kamenných desek, talířů, přívěšků apod., a to sublimační metodou. Vyrábět tak můžete opravdu originální potisky v té nejlepší kvalitě na nejrůznější materiály i předměty. Multifunkčnost lisu spočívá v možnosti provedení několika potisků na předmětech nejrůznějších tvarů ve stejném čase.