Pokud potřebujete finanční obnos, ale banka pro vás není řešení, využijte možnost, kterou nabízí zastavárna hodinky v Praze. Tato moderní online společnost nabízí možnost zástavy luxusních hodinek světově známých značek a to na celém našem území. Se zástavou hodinek mají zaměstnanci dlouholeté zkušenosti, díky kterým se řadí mezi špičku. Zastavárna nabízí nejen zástavu, ale také výkup luxusních hodinek, společnost je solventní, diskrétní a jednání probíhají rychle a ke spokojenosti všech zúčastněných. Každému zájemci se věnují odborně školení zaměstnanci, výplata zástavy probíhá v hotovosti.

Jaké jsou podmínky pro zástavu?

Zástavní smlouva se většinou uzavírá na dobu jendnoho měsíce. Nabízí se však i možnost prodloužení o další měsíc. Lze prodlužovat i opakovaně, doba zástavy závisí na vaší potřebě. Lze ji uzavřít dokonce i na pouhý týden. Smlouvu však můžete také ukončit předčasně bez žádných skrytých poplatků či úroků. Smlouvy jsou vždy se sestavovány jednoduchým a srozumitelným způsobem a jsou v nich jasně stanovené podmínky.

Manipulační poplatek závisí na značce hodinek, na jejich typu, stavu a roli samozřejmě hraje i stáří hodinek. Výhodou je, pokud vlastníte certifikáty, doklady či paragon a originální krabičku. Díky tomu můžete dosáhnout nejvyšší možné finanční částky. Samozřejmostí je, že do zástavy můžete poskytnout pouze hodinky originální a značkové, nikoli napodobeniny a kopie.

Jak postupovat v případě zástavy?

Pokud chcete využít možnost zastavit svoje značkové hodinky, zavolejte do zastavárny či zašlete e-mail s fotografiemi a popisem hodinek. Odpovědní pracovníci ohodnotí a ocení vaše hodinky a sjednají si s vámi nezávaznou schůzku, na které proberete všechny možnosti a případné podrobnosti zástavy. Na schůzku s sebou vezměte nejen příslušné hodinky, ale také občanský průkaz či pas. Pokud vám smluvní podmínky budou vyhovovat, můžete rovnou smlouvu podepsat a bude vám vyplacena stanovená finanční hotovost.