Minerální vody se podávají při nejrůznějších příležitostech. Jsou nejčastějším druhem občerstvení při veřejných akcích, jako jsou poutě, městské slavnosti a jiné, kde se shromažďují velká množství lidí. Jsou také podávány účastníkům konferencí, stranických schůzí, ale i podnikových večírků, veletrhů, obchodních jednání či předváděcích akcí. Zvláště na různých konferencích účastníci minerální nápoje automaticky očekávají.

Výborná možnost k reklamě

Společnost Société nabízí firmám několik možností, jak využít lahve s minerální vodou k reklamě. Můžete si dokonce sami navrhnout, jak umístit své logo nebo obrázek, aby reklamní voda působila na každého konzumenta. Zejména na místě etikety se vaše logo bude skvěle vyjímat. Další možností je navrhnout si celý obal podle vašich představ. Pokud váháte s výběrem nejlepšího řešení, můžete firmě Société napsat a společně nalézt optimální řešení.

Papírové ověsy

Velice účinným reklamním prvkem jsou papírové ověsy, čili kroužky umístěné na hrdlo lahve s minerální vodou. Promo minerální voda o objemu 555 ml má papírový kroužek, na kterém můžete mít název své firmy, logo či nějaký vypovídající obrázek. Vybrat si můžete ze 4-barevného tisku na jedné či obou stranách. Kroužek má rozměr Ø8,6 x 17,1 cm a na reklamní lahev si můžete vybrat uzávěr z 10 barevných variant.

Další možnosti k propagaci

Propagační předměty, reklamní textil, tiskové reklamy, reklamní nápoje a spoustu dalších možností nabízí firma Société již více než 15 let. Součástí jejích služeb je také poradenská činnost v oblasti reklamy a propagačních předmětů. V jejím sortimentu jsou desítky tisíc reklamních dárků, firemních pozorností a propagačních předmětů. Vyrobeny jsou z nejrůznějšího materiálu, od papíru, přes plast, dřevo až po kov. V nabídce najdete také psací potřeby, reklamní textil nebo i reklamní cukrovinky. Většinu z reklamních předmětů najdete přes specializované weby.