Jste často ve stresu, trápí vás ztuhlé svaly nebo špatné prokrvení? V takovém případě byste si měli dopřát příjemnou masáž horkými kameny. Jde o terapii, která dokáže uvolnit ztuhlé svalstvo, umí zbavit bolesti, pomůže s vyplavováním škodlivých látek z tkání, se špatným spánkem, ale také se stresem a špatným lymfatickým systémem.

Co se k masáži používá

K masáži jsou ideální různé druhy kamenů, mezi nejlepší patří kameny vyrobené z čediče, ty totiž dokáží skvěle akumulovat teplo. Právě schopnost dlouho zachovat teplo je pro tuto terapii důležitá. Kameny lze použít jak pro masáž, tak je lze i přikládat. Masáž je ideální v kombinaci masážního a vonného oleje, protože se tím umocní prožitek ze samotné masáže. Kameny se obvykle nahřejí ve vodě na teplotu 45-55°C. Více se nedoporučuje, aby byla teplota bezpečná. Masáž může pomoci i při celulitidě. Není však vhodná u těhotných žen nebo lidí s řečovými žílami.

Terapie horkými kameny pomůže k tomu, abyste z hlavy dostali pryč stres. Během masáže nebo při přikládání kamenů je dobré vyčistit si hlavu a pustit si relaxační hudbu. Pokud váš energetický systém není v harmonii, masáž vám pomůže dosáhnout toho, abyste v harmonii opět byli. Skvěle oceníte prohřívání těla kameny zejména ve studených měsících.

Kde kameny koupit?

Buď si můžete na terapii horkými kameny zajít nebo si je můžete pořídit domů a dopřávat si ji kdykoliv budete chtít. Vše pro masáž lávovými kameny najdete v eshopu kameny-masazni.cz, kde se nachází široký sortiment kamenů vhodných pro domácí použití, ale i do profesionálních salónů. Kameny pro masáž jsou také skvělým dárkem, můžete pořídit dárkové balení, které zajisté každého potěší. Lávové kameny můžete kupovat jednotlivě, ale i celé sady kamenů. Nabízí se vám také oleje a esence, ohřívače na lávové kameny, silikonové kleště na kameny, masážní mušle a mnoho dalšího. Myslete své nebo zdraví svých nejbližších, masážní kameny přinesou úlevu i podporu zdravého organismu.