Již několik posledních let je v Česku velice nízká nezaměstnanost. To však neznamená, že lidé nehledají práci, nebo chtějí změnit své dosavadní zaměstnání za výhodnější a lépe placenou pozici. Mají k tomu několik způsobů, od vývěsek na úřadech práce, přes inzerci v médiích, poptávání u známých nebo přímo u personalistů ve firmách, až po internetové nabídky. Touto poslední variantou, která je však velice efektivní, jednoduchá a rychlá, jsou webové stránky pod názvem Nejlepší brigády.

Jak to funguje?

V pohodlí svého domova si na internetu najdete stránku Nejlepší brigády a do příslušné kolonky zadáte svůj inzerát. Jednoduše sem vstoupíte, zaregistrujete se pomocí svého e-mailu a pak můžete vložit svůj inzerát do libovolné kategorie (oboru). Z přiložených obchodních podmínek se dozvíte, na jak dlouhou dobu bude váš inzerát na stránkách či na sociálních sítích vyvěšen a kolik za tuto službu případně zaplatíte. Svůj inzerát na práci či brigádu si můžete nechat zveřejnit po dobu 30 nebo 60 dnů, kdy je inzerce práce zdarma. Pracovní portál mohou využívat i zaměstnavatelé, kterým se vyplatí pro douhodobější inzerci více pracovních pozic aktivovat výhodný tarif inzerce na 360 dnů.

Co portál nabízí?

Na pracovním portálu Nejlepší brigády nechybí ani široký výběr nabídek práce na hlavní pracovní poměr, ale i na zkrácený pracovní úvazek včetně brigád. Volná místa jsou zde nabízena z celé České republiky. Pro rychlejší postup můžete jednotlivé nabídky filtrovat podle regionu, kde bydlíte, nebo kde byste případně chtěli pracovat, ale i podle dalších parametrů. Samozřejmě můžete listovat v celé nabídce tohoto pracovního portálu. Pokud najdete zajímavou práci, můžete okamžitě kontaktovat příslušného zaměstnavatele, což lze učinit snadno, rychle a bez nutnosti se registrovat. Pro příznivce Facebooku je dobrou zprávou, že celkový přehled o nově přidaných nabídkách práce či brigád mohou sledovat i na Facebooku/Nejlepsibrigady.cz.