Velkou část zboží, které naleznete v obchodech, je potřeba zabalit do vhodného balového materiálu a některé druhy je potřeba i popsat. Pro popis lze využít samolepící etikety, jež nabízejí velmi snadnou aplikaci. Lze na ně zaznamenat hmotnost výrobku, složení nebo třeba datum spotřeby. Etikety, jejichž tisk probíhá digitálně, lze umístit i do venkovního prostředí, mají totiž velmi dlouho životnost, díky které jsou stále čitelné. Kromě toho jsou odolné vůči UV záření a dalším vlivům venkovního počasí.

Proč právě firma Peroutka?

Firma disponuje moderními technologiemi, které umožňují kvalitní tisk a to jak na samolepící fólie, tak i na obalové fólie či shrink sleeves. Kromě toho nabízí ještě celou řadu dalších produktů. Ke každému zájemci pracovníci přistupují individuálně a výrobky jsou charakteristické vysokou kvalitou. Příjemná je i flexibilita a krátký časový úsek, v němž jsou zakázky zpracovávány.

  • Obalové fólie

V nabídce naleznete varianty jak klasické, tak i ekologické. Nejen druh materiálu, ale i rozměry, tisk nebo povrchová úprava vždy vychází z potřeb a přání zákazníka a to díky individuálnímu přístupu ke každé jednotlivé zakázce. Na potisk obalového materiálu společnost využívá technologii flexotisku nebo digitální tiskový stroj. Obalové fólie lze využít na ochranu zboží proti vlhkosti. Další možností je zboží určené pro zamražení.

  • Shrink sleeves

Tento druh obalového materiálu se používá místo etiket na lahve, plechovky, flakony nebo kartonové nápoje. Velkou výhodou je využití celé plochy pro propagaci nebo k umístěná důležitých informací týkajících se výrobku. Problémem nejsou ani obaly méně obvyklých tvarů.

  • Stojací sáčky

V nabídce naleznete sáčky různých velikostí i různého složení. Jsou určené především pro ruční plnění a uzavírají se pomocí ruční fóliové svářečky. Vybírat si můžete z varianty duopack nebo sáček plochý se zipem a závěsem.