Stojíte každý rok před volbou dárku pro vaše známé a blízké? Někomu se nakupují dárky poměrně snadno, víte, co přesně mají rádi, co jim pořídit. Ženy ocení kosmetiku nebo poukázku do obchodu s oblečením, muži zase nějakou tu láhev dobrého pití. Kupujete tyto věci však rok co rok? Chtělo by to možná maličkou změnu, dát jim něco, co nečekají. Nemáte však žádnou inspiraci? Nevíte, co pořídit? Vyzkoušejte originální dárkové boxy, které udělají radost a poslouží tak, jak potřebujete. Vybíráte z široké škály produktů!

Jednoduchý a originální k tomu

Nevíte-li si rady co vybrat pro lidi ve svém okolí k narozeninám, svátku, odchodu ze zaměstnání, odchodu do důchodu či při jakékoliv jiné příležitosti? Chcete něco, co by bylo alespoň trochu originální? Co by se hodilo pro toho, koho budete obdarovávat? Pokud navštívíte bombabox, máte po starostech! Vyberete si jednoduše dárkovou dřevěnou bednu s páčidlem, která disponuje spoustou věcí. Každá bedna je naplněná tak, jak vy sami potřebujete, co si zvolíte. A vybíráte z kvalitního obsahu. Nevyberete-li si z nabídky, můžete nechat sestavit vlastní dárkový box. Originální dárky tak vyberete bez problémů a zbytečných starostí!

Vybírat můžete bedny s alkoholem. Obdarováváte někoho, kdo má rád pivo? Pak je pro něj ideální bedna pro pivaře. Milovníci dobrého alkoholického pití zase mohou sáhnout po bednách pro whiskaře nebo rumaře. Neholduje-li dotyčný alkoholu, můžete vybírat bedny pro mlsouny nebo mix box. Zkrátka nepřijdou ani ti, kteří holdují sportu, dárky pro sportovce si také vyberete. Vybíráte z opravdu široké škály, takže stačí jen vybrat, objednat a následně předat dárek. Na jednotlivé bedny lze umístit také text nebo číslice čímž se stává dárek osobnější a určen pro dané příležitosti.