Každý výrobní podnik, autodílna, profesionální řemeslník, ale i domácí kutil potřebuje k nejrůznějším pracím kvalitní ruční nářadí. Jeho dodavatelem je společnost Eli M Store, která nabízí na webu Elimstore.eu nářadí vyráběné českými výrobci. Jedná se o ruční nářadí, elektrické nářadí, upínací nářadí a o profily a konstrukce.

Kategorie nářadí

Jelikož sortiment ručního nářadí zahrnuje pestrou paletu nejrůznějšího nářadí, jsou tyto produkty pro snazší orientaci rozděleny do několika kategorií, podle účelu použití. Do první kategorie patří dílenské nářadí, kterým jsou pily, pilky, pilové kotouče apd. Druhou kategorií jsou vybaveny převážně autodílny, které potřebují golasady, ráčny, gumové, dřevěné, silikonové a nylonové palice, kladiva, ale také kompresory, stříkací a ofukovací pistole, tlakové hadice a další příslušenství. Třetí kategorii představuje nářadí pro klempíře, tedy nůžky na plech, nýtovací kleště, nýty, nýtovací matice či spojovací kleště.

Prodej nářadí

V nabídce společnosti Eli M Store je především nářadí od českých výrobců, kteří mají mnohaletou tradici. Jejich nářadí se vyznačuje perfektní kvalitou, spolehlivostí a vysokou odolností proti opotřebení. Prodej nářadí však není jedinou činností Eli M Store, která nabízí také kompletní dodávky kompozitních roštů, výztuží, profilů a konstrukcí. Přednost kompozitních profilů spočívá v pevnosti, odolnosti proti korozi a nízké hmotnosti. Tento materiál nevyžaduje žádnou údržbu, takže je na dlouhé roky alternativou dřeva, oceli, hliníku a jiných materiálů. Kompozit je vhodný do náročných podmínek, kde se jinak používá nerezová ocel.

Online železářství

Společnost Eli M Store nabízí všem zákazníkům nejen prodej nářadí, ale také servis nářadí ručního, elektrického nebo upínacího. V zájmu rozšíření nabídky společnost otevřela svůj e-shop. V tomto online železářství lze pořídit veškeré nářadí za velkoobchodní ceny, díky kterým můžete ušetřit až 25%.