Šetřili jste si celý rok na dovolenou, ale najednou se vám plány rozplynuly jako pára nad hrncem? Rozhodně nezoufejte, na dovolenou se vydáte příští rok. A letos si místo dovolené můžete koupit třeba venkovní vířivku, která vám dodá pocit, že jste v luxusním hotelu s privátním wellness. Při výběru venkovní vířivky však buďte velice opatrní. Vířivky se nevyplácí kupovat od neznámého výrobce, respektive byste měli dát ruce pryč od takzvaných neznámých vířivek, o kterých vám nedokáže nic říct ani sám výrobce.

Vířivky rozhodně nejsou levnou záležitostí. Na tom se shodneme pravděpodobně všichni. Jelikož se na vířivku musí pěkně dlouho spořit, nikdo se nechce spálit a už vůbec nikdo nechce kupovat zajíce v pytli. V případě, že patříte k lidem, kteří zvažují koupi vířivky, informujte se nejen o samotném produktu, ale také o výrobci jako takovém.

Pozor na neznámé firmy a neznámé vířivky

Jak již bylo zmíněno, pozor byste si měli dát především na takzvané neznámé vířivky a neznámé výrobce. Neznámí výrobci jsou ti, o kterých na internetu nenaleznete mnoho informací. Jsou to ti, kteří nemají dobře udělanou webovou stránku a kteří zároveň nemají žádné reference od zákazníků. Nemají ani žádnou historii nebo ji mají, ale podezřele krátkou.

Co se týče neznámých vířivek, jedná se o vířivky, o kterých vám nemůže nic říct ani samotný výrobce, jak již bylo zmíněno. Mělo by vám být vždycky sděleno, jaká je kvalita použitých materiálů, jaké jsou použity systémy, jak se vířivky udržují, také jaká je jejich životnost a další.

Neznámé vířivky jsou velkým riskem

Neznámé vířivky jsou jedním velkým riskem. Většinou se s nimi pojí vysoké provozní náklady, které mohou dosahovat pěti tisíc a více za jeden jediný měsíc. Zároveň jsou známé pro svou velice nízkou životnost. Neznámé vířivky jsou právě tím zajícem v pytli, o kterém jsme již mluvili.