Stolní fotbálky – oblíbený kus nábytku v barech, klubech, hospůdkách. Ale přemýšleli jste o tom, jaké by bylo mít jeden doma?

Ať už jste školou povinní nebo už můžete využívat seniorskou slevu na jízdné, u stolního fotbálku se v každém rozproudí krev a prostě se HRAJE, bez ohledu na čísla.

Teda vlastně s ohledem na jedno číslo. Co by to bylo za hru, kdyby se nepočítalo skóre, že? U stolního fotbálku se hraje na deset vítězných gólů, vždy s rozdílem dva body od protihráčů. Skončí-li hra nerozhodně, jde o takzvanou “plichtu” a je už na vás, jak se rozhodnete výhru takzvaně rozseknout.

Obvykle se střídají spoluhráči nebo herní strany. Běžně fotbálek hrají čtyři hráči, ale odvážnější mohou zkusit i hru jeden proti jednomu. Jestliže je někdo opravdový odborník, může si zahrát i jeden na dva. Fantazii se meze nekladou.

Ale i domácí turnaj ve stolním fotbálku musí mít určitá pravidla. Nikdo z hráčů nesmí protáčet tyčí o 360°, vytáčky nemá nikdo rád. Další věc – pokud je jeden tým, až tak dobrý a porazí protihráče na plné čáře, to znamená 10:0, tým, co prohrál, podlézá fotbálkový stůl. Osobní doporučení – pokud se pro tohle pravidlo rozhodnete i na veřejnosti, je skvělé při podlézání i štěkat, ale nezapomeňte se dívat i na lidi okolo, jejich pohledy jsou k nezaplacení!

Stolní fotbálek pro každého

Se stolním fotbálkem na doma proměníte nudné večery či deštivé víkendy v nepřekonatelnou zábavu. Zamilují si to i děti.

Chtěli byste trávit více času společně s dětmi, ale ty si raději najdou lepší program? Kdo by se taky otravoval se starými rodiči, že ano?! Neváhejte a uspořádejte turnaj ve stolním fotbálku pro celou rodinu. Uvidíte, že nejen děti, ale i vy budete nadšení. Váš domov bude plný smíchu a křiku mrknutím oka. Stolní fotbálek je totiž hra, opravdu plná emocí.

A co víc? Konečně najdete aktivitu, která bude bavit jak vás, tak i vaše děti.

Páteční večer ve víru pohody

Zapomeňte na přeplněné hospody a hloupé řeči štamgastů. Pozvěte své přátele k sobě, pusťte si oblíbenou hudbu. Dejte si chipsy, tyčinky, pivo. Uspořádejte turnaj. Vy i vaši přátelé určitě oceníte pohodový a nerušený večer, plný zábavy a téhle legendární hry.

Hrajte v zimě, létě i v dešti

Že venku mrzne? Nevadí! Že je venku moc horko? Nevadí! A že venku prší? Tak to už vůbec nevadí! Se stolním fotbálkem doma se můžete bavit, stejně jako třeba s domácími kulečníkovými stoly, i kdyby venku padaly trakaře.

Tak na co ještě čekáte?