Ještě nemáte vánoční dárky a hledáte inspiraci, kde se jen dá? Pokud nechcete za dárky utratit majlant, ale zároveň nechcete věnovat to, co dávají všichni, jako např. dárkové sady s kosmetikou, dárkové balení potravin nebo třeba „měkké dárky“, zavítejte na webové stránky Amadea.cz. Najdete tady výrobky z masivního dřeva, které zkrášlí domov obdarovaných, nebo je samotné.

Dřevěný motýlek k obleku

Chodí váš muž, přítel nebo třeba bratr na různé společenské události v košili a riflích nebo přímo ve společenském oblečení? Pak mu věnujte dřevěný motýlek k obleku, který se nekrčí, snadno se skladuje, není potřeba o něj nijak pečovat, a přitom je stále krásný, stejný, jako nový. Látkové motýlky se často deformují, nebo ušpiní, a může být pracné vrátit jim původní vzhled. U dřevěných motýlků se vám to nestane. 

Dřevěný motýlek se hodí na svatby, na křtiny, rodinné oslavy, také mezi partu přátel, pokud muž chodí oděn v tomto stylu. Na výběr je jich mnoho typů, od jednoduchých, jednobarevných, po složitě zdobené i barevné. 

Dřevěné šperky pro ženy

Amadea.cz nabízí i dřevěné šperky. Vybrat můžete zajímavý, originální pro dospělé ženy i děti. Může jít o brože, náušnice, přívěšky, sady obsahující náhrdelník s náušnicemi, je zde i kategorie přímo šperků pro děti. 

Krásná je např. dřevěná brož barevná znázorňující kočku. Je velká 6 x 5 cm, laděná do modré, hnědé a béžové. Na první pohled zaujme. Anebo si můžete koupit dřevěný přívěsek na krk v podobě psa. Ten má 4 x 3 cm a převažuje barva hnědá, doplněná o béžovou, modrou a černou. 

Mnohé šperky zde koupíte za 150 Kč a podobně nízké částky. Pojďte vybrat rovnou dva, anebo kupte jeden mamince a jeden sestře a o krásné, originální a zdobné šperky máte postaráno. Hodí se k mnoha outfitům i příležitostem.