Máte dítko ve věku, kdy chcete nahradit plenkové kalhotky plenkovými kalhotkami? Právě ty se dají rychle a snadno sundat, stejně jako obyčejné kalhotky a slipy nebo boxerky. Jsou ideální pro větší děti, které už začínají chodit na WC nebo toaletu a plenkové kalhotky mají jen jako pojistku. A hodí se i jako řešení pro větší děti, které již plenky nechtějí nosit, protože se za ně stydí. 

Plenkové kalhotky Dada v různých velikostech

Vybrat si můžete několik velikostí plenkových kalhotek, např. Dada pants 4, které jsou nejmenší. Jsou určené pro děti od váhy 8 do 15 kg. Když je chcete sundat, jednoduše je stačí stáhnout a natáhnout. V případě, že dítko potřebuje plenku vyměnit, protože je znečištění, se bočnice roztrhnou a plenkové kalhoty se srolují a vyhodí.

Vylepšení kalhotky poskytují 3x větší pohodlí při nošení a ochranu před protečením v jakékoli poloze díky většímu savému jádru o 10 % a širším plenkovým kalhotkám, které byly zvětšeny o 20 %. Nechybí vylepšené volánky. Protože mají Dada pants identifikátor vlhkosti, hned vám řeknou, jestli potřebují vyměnit.

Kde se berou plenky a plenkové kalhotky Dada?

Plenky a plenkové kalhotky Dada jsou primárně vyráběny pro polský trh. Ale protože jsou kvalitní a levné, rádi je kupují i rodiče u nás. Jde o jednorázové plenky, které jsou kvalitní, šetrné k dětské pokožce, příjemné, pružné, přitom drží na svém místě, nedochází u nich k protečení, nepotrhají se po chvilce nošení… A přitom jsou mnohem levnější než jiné plenky, o nichž se uvádí, že jsou levné.

Koupit si je můžete např. v e-shopu kupplenky.cz, kde najdete i látkové plenky, dětskou kosmetiku, plenkové dorty, jednorázové podložky, kozí mléko a mnohé jiné zboží. Na první nákup můžete získat slevu 50 Kč a využít můžete mnohé slevové akce. Nechybí ani zboží pro maminky. 

Začněte šetřit co nejdříve a vsaďte na plenkové kalhotky Dada.