Cestujete rádi a hojně po koutech České republiky, ale také zavítáte do zahraničí? Máte karavan, obytný vůz, anebo si vozíte v dodávce stan, a tam, kde se vám líbí, zastavíte, prochodíte okolí, poznáte města, a ve stanu jednu, dvě, tři noci přespíte u nedalekých polí, lesů? Pak se vám jistě bude hodit venkovní koberec ke karavanu, který je kvalitní, skladný a kdekoli vám umožní trávit čas v čistotě a pohodlí.

Venkovní koberce k vašim službám

Na webových stránkách https://www.vopi.cz/venkovni-koberce-pred-karavan/ si můžete vybrat venkovní koberce před karavan ve dvojím provedení. V nabídce jsou v několika rozměrech, ale pokud jej budete potřebovat v rozměrech jiných, vopi.cz vám rád vyrobí koberec přesně na míru.

Dražší variantou jsou koberce ke karavanu „Umělá tráva“, o něco levnější je pak koberec před karavan „Camping“.

Venkovní koberce ke karavanu „Umělá tráva“ jsou k dostání v sedmi velikostech. Tento typ je vyroben z kvalitního 100 % polypropylenového vlákna. Umělý travní koberec má výšku vlasu 20 mm, barva je příjemná zelená, koberec má tak jak velmi praktickou, tak estetickou funkci. Od nohou vám nebude chladno, také slouží jako výborný čisticí prvek mezi venkovním prostředím a obytnou částí, ať už jde o karavan, obytný vůz nebo třeba stan.

Snadná manipulace a výborná funkčnost

I když jste náročný a jen tak s něčím se nespokojíte, tady budete jistě spokojeni. Koberec se velmi lehce roluje, rubová strana má malé kanálky proto, aby koberec snadno přilnul k mnoha povrchům, na které je položen. Beton, tráva, nerovný terén, nic není překážkou. Spokojeni budete i při dešti. Rychle odvádí vodu, netvoří se na něm žádné louže.

Nebude-li vám vyhovovat koberec z některé z nabízených velikostí, vámi na míru vybraný koberec může mít šíři až 400 cm a libovolnou délku. Více informací najdete na Vopi.cz.