Díky cenám dovolených i ubytování v hotelech, penzionech, chalupách a jinde, se stále více cestovatelů zamilovává do cestování „po vlastní ose“ v karavanu a obytném autě. Ať už jste v této sféře začátečníky, nebo máte karavan nějakou dobu, stále je co vylepšovat a nacházet novinky, které nám cestování tímto stylem zpříjemní a zpohodlní. K relativním novinkám, o kterých byste měli vědět, patří venkovní koberec před karavan.

Ciťte se komfortně uvnitř vozu i venku

Pro vnitřní použití jsou určeny koberce do karavanu, které si můžete koupit v mnoha provedeních. Jedná se o koberce pro karavany HOBBY a neměly by chybět nikomu, kdy ve obytňáku tráví spoustu času. Smyčkový nebo střižený vlas koberců pro karavany HOBBY zvládá absorbovat i vodu, pohlcuje prach a hrubé nečistoty. Budete se díky němu cítit příjemně i na skutečně dalekých cestách.

Na webové stránce https://www.vopi.cz/koberce-pro-obytna-auta-a-karavany/ najdete přesné textilní autokoberce do kabiny obytných vozů i přesné textilní koberce do karavanů a obytných aut. Volit můžete dle vašeho vozu, např. pro FIAT Ducato, Citroen Jumper, Ford Transit, Mercedes Sprinter, VW Crafter a další.

Abyste se venku neumazali, mohli pohodlně rozložit stůl se židlemi, ať už stojíte na trávě, stěrku, betonu či jinde, také získali místo pro očištění si obuvi umazané z okolního prostředí a vnitřek vozu neušpinili, můžete použít umělý travní koberec venkovní nebo venkovní koberec před karavan Camping.

Např. koberec před karavan Camping je vyroben ze 100 % polypropylenového vlákna. Jde o textilní koberec s velmi krátkým smyčkovým vlasem v zelné barvě. Zabraňuje chladu od země, slouží i jako čistící prvek. Hodí se jak ke karavanům, tak k obytným autům nebo ke stanům. Je lehký, měkký, snadno se roluje, rubová strana má nopky, které výborně přilnou k různým povrchům. V případě deště rychle odvádí vodu, takže nevznikají louže. Podívejte se na kompletní informace na vopi.cz. Pokud si vyberete, budete jistě spokojeni.