Parkování považujete za problém? Nejste sami. Současná infrastruktura není stavěná na tak velké množství aut, kolik jich lidé mají. V mnoha rodinách dnes najdeme i několik vozů. Situace je podobná i v Polsku. Pokud zde bydlíte nebo sem často cestujete, zajisté občas potřebujete na letiště, jedním z oblíbených letišť je letiště u populárního polského města Wroclaw, či také Vratislav. Jedná se o půvabné město v jihozápadním Polsku, které má krásné historické centrum a žije zde přes 600 tisíc lidí. Co dělat, když odsud chcete letět?

Parkování u letiště není složité

Na letiště se můžete dostat taxíkem i autobusem. Zajisté je nesrovnatelně pohodlnější se sem dopravit vlastním vozem. Následně je ale třeba vyřešit parkování na letišti ve Wroclawi. Na samotném letišti jsou vždy místa k parkování, ale jsou velmi drahá. Mnohem lepší možností je využít parkoviště, která se nachází nedaleko samotného letiště. Je zde k dispozici mnoho parkovišť, která nabízí volná místa ke stání. Nejedná se o žádná otevřená parkoviště, ale o kvalitní oplocená a hlídaná parkoviště, na kterých se vašemu autu nic nestane.

Abyste si na takovém parkovišti zajistili místo, stačí využít Parklot. Jedná se o online parkovací systém, který může využít kdokoliv. Přímo na webu Parklot.cz se nachází formulář, jehož prostřednictvím si můžete místo zajistit. Vyplníte čas a datum odjezdu a příjezdu, vyberete také preferované letiště a potvrdíte hledání. Následně se vám zobrazí všechna volná parkovací místa a to i s celkovou cenou za parkování. Z parkovacích míst si už jen vyberete a následně si místo zarezervujete. Poté se stačí na parkoviště v daný den dopravit a vůz zde zanechat. Přímo na parkovišti vás vyzvedne pohodlný a klimatizovaný autobus, který vás dopraví až na letiště. Díky Parklot je parkování u letiště hračka a jelikož je tento systém jednoduchý, zvládne s ním pracovat naprosto kdokoliv. Můžete ho využít i na jiných evropských mezinárodních letištích a usnadnit si tak cestování.