Potřebujeme rychle vyřešit odvoz materiálu na stavbu? Porouchalo se nám auto a my teď nemáme jak přepravit náklad? Snadným řešením je pronájem dodávky.

Řešení pro všechny

Pronájem dodávky je vhodné především v případě, že nemáme dostatek volného kapitálu, to je problém zejména malých firem a drobných živnostníků. Jestliže je potřeba sehnat takové užitkové vozy, nemusíme hned vše řešit úvěrem. Postačí když si dodávku půjčíme. Je to vhodné a hlavně reálné řešení v případě, že nebudeme auto používat denně. Ušetříme tak nejen finanční prostředky, ale i čas. V případě, že se rozhodneme právě pro pronájem takového vozu, můžeme počítat i s tím, že některé půjčovny nabízejí nejen krátkodobý, ale i dlouhodobý pronájem.

K dalším výhodám pronájmu dodávky patří i výhoda v podobě ušetřených starostí, které znamenají pojištění vozu, pravidelný servis, nutné oprava a podobně. Zvláště v případě, že se bude jednat o více zapůjčených dodávek, je toto řešení velmi výhodné.

Přeprava materiálu

Může se také stát situace, že nám naše auto náhle vypoví službu. To je jistě nemilé, ale musíme najednou hned situaci řešit a tak je pronájem dodávky skvělý nápad. Materiál na stavbu nebo plánované stěhování je třeba rychle převézt a nemusíme tedy v případě zapůjčené dodávky narychlo měnit stav. Na trhu existuje dnes velké množství spolehlivých firem, které mají ve svém portfoliu právě pronájem vozů a dodávek. Ke správné a hlavně bezpečné přepravě nákladu je také potřeba všechno správně upevnit. Mohlo by se stát, že se přepravou náklad přesune na jednu stranu a náklad tak nebude ve voze vyrovnaný,hrozí nehoda a to jistě nikdo nechce. Náklad se musí dobře upevnit například přepravními popruhy.

Užitkové vozy – spolehlivá pomoc při stěhování

Pokud uvažujeme o pronájmu dodávky, jistě se nám vyplatí v případě, když máme v plánu se přestěhovat. Samozřejmě, že se můžeme spolehnout na stěhovací firmu, ale tady je to potřeba pokud máme opravdu velký dům, opravdu početnou rodinu, pokud máme starožitný a těžký nábytek. V případě, že si pronajmeme dodávku a stěhování převezmeme do své režie, ušetříme čas a samozřejmě finance. Vše budeme mít navíc pod kontrolou.

Přívěsný vozík by postačil

Samozřejmě, že v některých případech bude stačit přívěsný vozík, ale určitě má své nevýhody ve srovnání s dodávkou. V případě, že si chceme dodávku zapůjčit máme materiál nebo nábytek pěkně pod střechou, takže se nemusíme obávat špatného a deštivého počasí. Také se nám do dodávky vleze daleko více než na obyčejný přívěsný vozík.

Osobní dodávky pro přepravu

Dodávky ale nemusejí být jen užitkové. Pro přepravu osob slouží také osobní dodávky. Tuto službu využívají nejen soukromé osoby, ale i menší firmy, které potřebují přepravit své zaměstnance na školení, veletrh nebo i do zaměstnání. Jsou v různém provedení a samozřejmě vícemístné. Jde zde o úsporu nákladů na přepravu a pro cestující také o určitý druh komfortu.

Tyto vozy mají motor v přední části auta, velký zavazadlový prostor a je zde možné také bezbariérové řešení. Určitě si můžeme dodávku zapůjčit i na dovolenou nebo jen na víkend.