Chystáte se letět do Polska nebo naopak z Polska? Jde o velkou a úchvatnou zemi, která nabízí krásné přírodní bohatství a také úžasnou historii. Je zde nespočet krásných a významných měst, jedním z nich jsou Katowice. Stejně jako v mnoha městech, i zde najdeme mezinárodní letiště. Pokud se rozhodnete ho využít, měli byste se rozhodnout, jak se na něj dopravíte. Mnoho lidí se nechá odvést příbuznými nebo taxi službou. Nejpohodlnější možností je doprava vlastním vozem.

Jak u letiště zaparkovat?

Když se rozhodnete jet vlastním vozem, budete muset také řešit pakování. Jaké je nejlepší parkování na letišti v Katowicích? Můžete využít přímo letištní parkoviště, ale bývá velmi obsazené a také velmi drahé. Existuje i další možnost a tou je využít parkoviště, která se nachází nedaleko letiště. Takových parkovišť je větší množství a disponují mnoha parkovacími místy za výhodné ceny. Nejedná se o stání na volném prostranství, tato parkoviště jsou oplocená a neustále monitorovaná.

Jak na takových parkovištích zaparkovat? Nejprve je potřeba si místo zarezervovat a to můžete učinit online díky parkovacímu systému Parklot. Přímo na webu parklot.cz je formulář, který vyplníte. Zvolíte si letiště a pak také čas a datum příjezdu a odjezdu. Následně potvrdíte hledání a během chvilky se vám zobrazí všechna volná parkovací místa a to i s celkovou cenou za parkování. Vy si z nich vyberete a místo si zarezervujete. Poté se stačí v daný den na dané parkovací místo vydat a vůz zde zanechat. Bude zde vyčkávat až do vašeho návratu a bez parkovací karty s ním nikdo cizí neodjede. Z parkoviště vás na letiště odveze pohodlný a klimatizovaný autobus. Celý proces je velmi snadný a zajisté si používání webu parklot.cz zamilujete. Použít ho můžete i pro další mezinárodní letiště. Díky tomuto systému konečně můžete cestovat bez zbytečných starostí. Se systémem zvládnete pracovat také, vyzkoušejte ho třeba hned.