Nedělejte si starosti se škrábanci a korozí na karoserii vašeho vozu. Nechte si aplikovat PPF fólii, která váš vůz spolehlivě ochrání. Jaké další výhody se s ní neodmyslitelně pojí?

Jak se PPF fólie na autě chová

PPF fólii lze aplikovat na celou karoserii vozu, nebo pouze na její části. Pokud je přitom hydrofobní PPF fólie vystavena vodě, vytváří se na ní krásné kuličky. 

Fólie dokáže skvěle odolat vandalům, kamínkům, soli a větvím. V podstatě se tedy jedná o neviditelný štít pro vaše auto. Pokud dojde k odření této fólie, dokáže se sama zacelit. Navíc dosahuje životnosti až 10 let. 

Velkou výhodou PPF fólie je také skutečnost, že není vidět. Díky tomu je možné ji použít také na světla a sloupky. Vzhledem k tomu mohou být světla vašeho vozu chráněna před poškrábáním a také tímto způsobem eliminujete pískování od kamínků. 

Jak se PPF fólie aplikuje na auto

Zajímá vás, jak aplikace takové fólie v praxi probíhá a jak dlouho to všechno trvá? Pojďme se podívat na to, jak při práci postupuje tým z POLEPIM. 

Samotná fólie se lepí na „šampónek“. Vzhledem k tomu je nutné, aby auto po nalepení fólie ještě den zůstalo v dílně. Přední část vozu tým polepí zhruba za 3 dny, kompletní polep vozidla poté zabere přibližně 5 dnů. 

Zajímavostí je, že zde pracují bez použití nože. Místo toho používají speciální software, řezací plotr a řeznou pásku. Při předřezech nesundávají znaky a ve speciálním řezacím programu si dokáží nastavit i interiér vozidla. 

Po 14 dnech od nalepení vás pozvou na kontrolu. V rámci této kontroly umyjí váš vůz, zkontrolují fólii a případné nedostatky opraví. Zároveň tímto způsobem zjistí, jak jste s fólií spokojeni a zda se vám osvědčila. A zhruba za hodinu budete moct vyrazit zpátky domů. 

Závěrem ještě zdůrazníme, že PPF fólie dosahuje opravdu dlouhé životnosti. Pokud si proto nyní pořizujete nový nebo zánovní vůz, rozhodně její aplikaci zvažte. 

Více informací ze světa ochrany laku a reklamních polepů najdete na www.polepim.cz.