Chystáte se nebo jste si již pořídili domek, chalupu nebo jinou budovu, u níž chybí připojení na kanalizaci a přemýšlíte nad tím, jak vyřešit odpadní vodu? Jednou z možností je objednat betonové žumpy v Liberci. Vybírat si můžete z celé řady modelů. Žumpy nebo betonové jímky jsou vhodnou volbou pro všechny druhy budov, které nejsou nebo nemohou být připojeny do kanalizační sítě. Tento způsob nevyžaduje téměř žádnou údržbu, jen je potřeba jímku pravidelně odčerpat pomocí fekálního vozu.

Složení betonové jímky

Jedná se o hermeticky uzavřenou nádobu. Společnost DobreŽUMPY.cz nabízí jímky hranatého tvaru. Nepropustnost všech modelů je stvrzena certifikátem. Součástí jímky je i příslušenství, do kterého patří betonový nástavec, nepřejezdové desky, bezpečnostní betonový poklop a betonový komín. Můžete si však zvolit víko litinové, desku přejezdovou a vhodným doplňkem je také měřič hladiny kapaliny.

Specializací společnosti je výroba a prodej železobetonových nádrží, které slouží především jako jímky, septiky nebo žumpy. Tyto nádoby se však dají také použít jako nádrže na dešťovou vodu nebo jako sklep. Vybírat můžete z celé řady objemů.

Realizace výstavby

Pokud vás zajímá, jak probíhá realizace betonové jímky v Hradci Králové, je to velmi jednoduché. Potřebnou nádobu si objednáte na stránkách společnosti a to pomocí kontaktního formuláře, zasláním e-mailu nebo telefonicky. Termín dodání je realizován po předchozí dohodě. Je potřeba si připravit vhodnou jámu, která odpovídá rozměrům uvedeným na webových stránkách společnosti. Následuje dovezení nádoby, její osazení a montáž, která je realizována pomocí hydraulické ruky, a následné napojení potrubí do vrchní části. Otvor pro připojení si předem připravíte tam, kde vám bude nejvíce vyhovovat.