Přestěhovali jste se do nového domu a nepamatujete si, jak znovu zapojit televizi nebo set top box? Nevzpomínáte si, co znamenají jednotlivé programy na myčce nebo pračce a k čemu je konkrétně využít? Návody se vám při stěhování ztratily a vy si nevíte rady? Pořídili jste si novou sušičku na prádlo a ačkoliv je návod v češtině ze zákona povinný, u sušičky není? Nechce se vám běžet znovu do obchodu a apelovat na prodejce kvůli chybějícímu návodu? To ani nemusíte.

Velké množství návodů na jednom místě

Místo vztekání a nadávání si, že jste si lépe neuložili návody LG, které potřebujete k zapojení vašeho domácího kina nebo návody Bosch, které skrývají „tajemství“ vašich kuchyňských spotřebičů, se zhluboka nedechněte a mrkněte na web ceske-navody.net, který vám zaručeně vytáhne „trn z paty“. Obrovské množství českých návodů uspokojí poptávku každého, kdo si neví rady se zapojením či nastavením jakéhokoliv domácího spotřebiče nebo elektroniky.

České návody rychle a přehledně

Veškeré návody jsou v češtině a srovnané do základních kategorií podle známých i méně známých značek. Pokud hledáte návody Xiaomi nebo návody Huawei či jiné značky, po jejím rozkliknutí se před vámi otevře nabídka všech spotřebičů, které značka vyrábí a jsou v prodeji v Česku.

Vyhledávání návodů funguje také obráceně. Do vyhledávače zadejte typ vašeho spotřebiče, který potřebujete nastavit nebo zapojit, a následně vybírejte podle značky například návody Samsung, které patří mezi nejvíce vyhledávané.

Zkontrolujte dárky

Pořídili jste někomu z blízkých domácí spotřebič nebo elektroniku jako dárek k narozeninám, k Vánocům nebo či jako svatební dar? Zkontrolujte, zda váš dárek obsahuje také návod v českém jazyce. Pokud u dárku není, vytiskněte ho po stažení z webu ceske-navody.net a váš dárek bude kompletní.