Potřebujete motor, který vám dlouho vydrží a bude na něj spolehnutí? Existuje mnoho důvodů, proč zvolit dieselový motor, má dlouhou životnost, snese vysokou zátěž, nemá tak vysokou spotřebu a jeho provoz není příliš drahý. Důležité je ovšem vybrat také správného výrobce, protože na trhu je jich celá řada. Nikdy se nevyplatí vybírat motor naslepo od neznámého výrobce, ale naopak je vhodné sáhnout po značce, která má po celém světě ty nejlepší ohlasy a největší popularitu. Mezi nejlepší volbu patří motory Yanmar.

Výhody motorů Yanmar

Yanmar motory jsou od japonského výrobce, který je na trhu už přes 100 let, samotné dieselové motory dodává od roku 1933 a mají před konkurencí řadu výhod. Motory Yanmar mají jednoduchou konstrukci, nejsou rozměrově velké a jsou velmi lehké. Jsou velmi spolehlivé, mají nízkou spotřebu i emise, snadno se opravují a snadno se pro ně shání náhradní díly. Motory této značky se používají do strojů všeho druhu, od traktorů a další zemědělské techniky až po stavební stroje, lodě, čluny, elektrocentrály a mnoho dalšího. Můžete si pořídit hotové stroje s motorem Yanmar nebo i samostatné mobilní motory.

Kde motory Yanmar pořídit?

Prakticky v každé zemi má tato značka své zastoupení a v České republice si můžete tyto motory pořídit díky společnosti TAG Industry s.r.o., která je nabízí prostřednictvím svého webu tag.cz. Vybírat si můžete elektrocentrály i diesel motory Yanmar. Společnost se specializuje i na náhradní díly, pokud potřebujete náhradní díly pro motory Yanmar, stačí vyplnit nezávazný poptávkový formulář na webu a společnost vám náhradní díly zajistí.