Plánujete let z Katowic? Jde o poměrně mladé město, které se velmi rychle rozvinulo s pomocí industrializace. Je tu mnoho příležitostí pro život i pro práci. Pokud jste si toto město oblíbili a žijete v něm, zřejmě také často cestujete i do jiných míst. K tomu je vhodné využít místní letiště. Můžete ho plně využívat, ale nejprve byste měli vyřešit parkování, protože není moudré ho řešit na poslední chvíli.

Zaparkujte u letiště bez problémů

Máte z parkování hrůzu? Nejste sami. V současné době je všude těžké zaparkovat. Pokud se bojíte parkovat u letiště, možná přemýšlíte, že využijete taxi, abyste se sem dostali. Parkování na letišti Katowice však může být jednodušší než si myslíte. Nemusíte využívat drahé letištní parkoviště, nabízí se vám přilehlá parkoviště v bezprostřední blízkosti letiště. Jak taková parkoviště vypadají? Jedná se o kvalitní oplocená a nonstop monitorovaná parkoviště, která nabízí velkou kapacitu parkovacích míst, zaparkovat zde můžete za podstatně nižší ceny a váš vůz zde bude bezpečně čekat do vašeho návratu.

Pro nalezení a rezervaci parkovacího místa stačí využít online parkovací systém Parklot, který vám umožní najít volné místo již během několika sekund. Na webu Parklot.cz najdete přehledný formulář, který stačí vyplnit. Zvolíte zde požadované letiště a následně čas a datum příjezdu a odjezdu. Po potvrzení hledání se vám během chvilky zobrazí všechna volná parkovací místa a to i včetně celkové ceny za parkování. Místo si jen vyberete a zarezervujete. Poté se stačí na parkoviště dopravit a vůz zde nechat. Nikdo s ním neodjede bez parkovacího lístku. Z parkoviště vás na letiště odveze klimatizovaný autobus, takže vše hravě a včas stihnete. Stejným způsobem si můžete zajistit parkování nejen na ostatních polských letištích, ale také na letištích v Čechách a dalších zemích.