Propagace je pro firmy a podnikatele jako pohon, který vás může dostat dál. Když nebudete svůj web propagovat, budete stále na stejném místě. Nejúspěšnější firmy na trhu jsou obvykle ty, které svůj web i produkty/služby nejvíce propagují. Pokud jste se ještě neodhodlali k tomuto kroku, je nejvyšší čas zajistit, abyste i vy mohli růst, jedním z nejlepších a nejúčinnějších způsobů online propagace je PPC reklama.

Co byste měli o PPC reklamě vědět?

PPC reklama je cílenou propagací, která může být spuštěna již během několika dnů a postarat se vám o zajištění stabilní návštěvnosti. Neplatí se zde za to, kolika lidem se reklama zobrazí, ale za prokliky. Jak vypadají reklamy ppc? Tyto reklamy sami vídáte každý den, zajisté jste si jich všimli třeba když si čtete zpravodajství nebo svůj oblíbený online magazín. Tyto reklamy se zobrazují ve vyhledávání a v obsahu webů. Nemají jen jednu podobu, zatímco ve vyhledávání mají textovou podobu, v obsahu webů mají podobu obrazové reklamy, videoreklamy, animací a také prodejních reklam s ukázkou produktů.

Provozují se prostřednictvím reklamních systémů vyhledávačů. Existuje jich velké množství, ale v České republice se nejčastěji používá ppc reklama ads a sklik. Určitou formu PPC má i Facebook. S PPC může začít každý, ale pokud chcete mít jistotu, že se pro vás stane PPC přínosem, nevyplatí se dělat kampaně svépomocí. Profesionální agentura na seoconsult.cz má s PPC reklamou bohaté zkušenosti a prokazatelné reference. Zajistí vám kompletní zajištění PPC reklamy, od založení reklamního účtu až po spuštění do 5 pracovních dnů a zodpovědnou správu kampaně, budete mít po celou dobu plný přístup do reklamního účtu i k analytickým nástrojům, kde můžete sledovat efekt reklamy.