Obchody jsou zavřené, Vánoce se blíží a vy sháníte originální dárek. Víte, že pro něj nikam daleko nemusíte? Jestli máte chytrý telefon nebo počítač plný pěkných fotek, vyrobte fotoknihu. To bude báječný vánoční dárek!

Vyrobit fotoknihu není vůbec složité a ani k tomu nebudete nic moc zvláštního potřebovat: jen fotky, internet a chuť do tvořivé práce. Zvládnete to z pohodlí svého domova, a dokonce si pro knížku nebudete muset chodit do žádné drogérie nebo jiného výdejního místa. Pošťák vám ji donese až domů.

Je libo verzi tištěnou na kvalitní papír, nebo mat či lesk na fotopapíru?

HappyFoto nedávno přišlo s novinkou, kterou je fotoknihu deLUXE s pevnými deskami na sametově matném papíru prémium mat. Nebo byste ji raději na lesklém papíru prémium mat? Vyzkoušejte obě verze. Každou můžete potom podarovat někoho jiného.

Nebojte se ničeho

Možná jste ještě nikdy žádný fotodárek nebo fotoknihu nevyráběli. Nemusíte mít ale žádné obavy, protože v šabloně najdete vše, co potřebujete. Program vás provede od výběru fotek přes tvorbu popisků až k objednávce. Budete překvapeni, až uvidíte výsledek: knížka, jakou byste koupili v knihkupectví. Maminky a babičky nebudou věřit, že vám ji nevydalo nějaké renomované vydavatelství.