Není tajemstvím, že náramky z minerálů jsou módním trendem. V současné době je nosí zamilované páry, ale také řada žen z vlastní iniciativy. Důvodem toho je fakt, že minerály, z nichž jsou náramky tvořeny, mají velkou moc. Jsou nejen nositeli pozitivní energie a pozitivních vibrací, ale zároveň přináší to, po čem jejich nositel prahne a touží. Například achát je nositelem síly, angelit zase přináší do těla mír a klid. Otázkou ale zůstává, jaké minerály jsou oblíbené u žen?

I když by se mohlo zdát, že ženy dají hlavně na vizuální stránku, v případě náramků z minerálních kamenů tomu tak není. Ženy si moc dobře uvědomují, že minerály mají zvláštní moc a mohou přinést do života to, po čem se prahne a touží. Při výběru náramků z minerálů tak kladou důraz i na význam jednotlivých polodrahokamů.

Křišťál patří k nejoblíbenějším

Mezi dámskými nositelkami náramků z přírodních kamenů vede křišťál, který je často jenom přidán do náramků s jinými minerálními kameny. Důvodem toho, že se křišťál do náramků přidává, je jeho moc zesílit účinky ostatních minerálních kamenů.

Navíc je velice jednoduchý, čistý – umí odstranit veškeré bloky v těle (a to jak ty fyzické, tak samozřejmě ty psychické).

Růženín otevírá srdce

Kromě křišťálu je také velice oblíbený růženín, který má zase tu moc otevírat lidská srdce a přinášet lásku nejen do života daného nositele, ale také umí posilovat lásku k sobě samotnému. V jeho moci je také překonávat smutek a zvýšit šanci na nalezení spřízněné duše.

I když to možná může znít až příliš romanticky, mnohé ženy přesně po tomto prahnou. Navíc je růženín zbarven do typických barev ženského pohlaví, a tak je umí hezky doplnit, případně oživit jejich outfit.

Také se o růženínu ví, že je to kámen vztahu mezi dítětem a jeho maminkou. I proto ho možná ženy tak preferují.