Patříte mezi obkladače nebo sháníte vysoce kvalitní vybavení pro pokládání dlažby a práci s ní? Zajisté budete potřebovat řezačky na dlažbu. vyplatí se využít kvalitní značku, u které máte záruku spolehlivosti a dlouhé životnosti, mezi nejlepší patří španělská značka RUBI. Řezačky dlažby RUBI jsou mezi obkladači velmi dobře známé. Ideálním místem pro jejich pořízení je eshop eprofi.cz, který disponuje i kamennou prodejnou, kde si můžete řezačky sami vyzkoušet, abyste věděli, že nekupujete zajíce v pytli.

Vše pro obkladače i jiné řemeslníky

Pořídit můžete i řezná kolečka, ty se vám nabízejí ve všech potřebných rozměrech. Dále se vám nabízejí diamantové pily, opět od kvalitní značky RUBI. Vybírat můžete jak malé přenosné pily, tak i velké stolové pily. K diamantovým pilám se váže i celá škála příslušenství, které můžete výhodně pořídit, jde zejména o diamantové kotouče, náhradní čerpadla vody, ale třeba i keramické bloky na čištění diamantových kotoučů stavebních pil a řezaček.

Pro snadné lámání dlažby se vám nabízí také pákové lamačky na dlažbu, jejich účelem je zajištění velké lámací síly zcela bez námahy. Hodit se zajisté bude i příslušenství k vrtačkám, najdete mezi ním například celou škálu diamantových vrtáků, samolepící fixační podložky, adaptéry na vrtačku a vrtací hlavice. Samozřejmostí jsou i nejrůznější potřeby pro obkladače. Nabídka eshopu je velmi široká a většina řemeslníků i řemeslných firem zde najde vše, co potřebuje. Jelikož se eshop zaměřuje jen na renomované značky, tak můžete počítat s vysoce kvalitním sortimentem, který seženete za ty nejlepší ceny. Eshop je velmi přehledně rozdělen do kategorií a disponuje i okénkem vyhledávání, takže snadno a rychle najdete přesně to, co hledáte.

PR článek zajistil Digital Pylon