Představte si, že si vsadíte na svůj oblíbený tým a náhle zjistíte, že změnil sestavu, protože se hlavní útočník zranil. Také se může stát, že tým změní trenéra, změní strategii a mnoho dalšího. Nečekané události nejsou ve sportu ničím výjimečným, ale pro sázkaře mají informace o těchto událostech velkou cenu. Především o nich musí vědět bookmakeři, kteří upravují kurz. Když je nějaký tým znevýhodněný, kurz se rychle upraví. Představte si, že byste měli důležité informace z první ruky a věděli je dříve, než bookmaker stihne znehodnotit kurz. Nejen, že by se zvětšila vaše šance na výhru, ale zejména byste vyhráli hotový balík.

O profesionálních sázkařích je známo, že bedlivě sledují vybrané týmy, zjišťují, v jaké jsou kondici, jak jsou na tom jednotliví hráči a proti komu tým nastoupí. Profesionální sázkaři mají velký přehled, ale přesto jsou informace, které jim unikají a tyto informace vám sdělí unikátní projekt SPORTS notify, který byl stvořen právě pro sázkaře, aby měli výhodu nad všemi bookmakery.

Tento projekt zasílá notifikace o všech důležitých momentech ve sportu, včetně nečekaných změn. Dále vás bude informovat o výhodných sázkařských příležitostech a o strategiích, které jsou vytvořené a ověřené profesionálními sázkaři. Tento projekt ušetří mnoho času a umožní, aby se vaše šance na výhru mnohonásobně zvýšila, a vaše sázení jste mohli posunout na vyšší úroveň. Jestliže jste doposud vyhrávali jen občas, s projektem SPORTS notify se to může celé změnit.

Jak SPORTS notify funguje

Projekt rozesílá neustálé notifikace všem registrovaným uživatelům s předplacenými balíčky. Následně vám mohou chodit notifikace na email nebo na telefon, postačí si stáhnout aplikaci na www.sportsnotify.com/mobilni-aplikace.

Stačí se registrovat na oficiálním webu Sportsnotify.com. Analýzy probíhají nonstop a informace obdržíte dříve, než bookmaker sníží kurz a tím ovlivní jeho hodnotu. Ačkoliv je služba zpoplatněná a vybírat ji můžete v různých balíčcích, vyzkoušet ji můžete ZDARMA.

Pokud jste sázkaři tělem i duší, brzy zjistíte, že jde o jeden z nejmocnějších nástrojů, které vám umožní dělat úspěšné sázkařské tipy a vyhrávat.