Máte doma starší kus nábytku, který už vypadá, že má to nejlepší za sebou? Křeslo, které smutně kouká v koutě půdy nebo kanape, které najdete ve sklepě, kde čeká na svůj další osud. Při vyklízení na tyto kousky narazíte a říkáte si, co dál? Nebo jste naopak vyklízením našli staré a použité kusy nábytku, které je vám líto vyhodit? Do vašeho nového interiéru se bohužel tyto kousky nehodí, máte domácnost spíše moderního charakteru a nábytek na půdě neoplývá novotou? Přesto se k němu váže nějaká emoce nebo jej nechcete vyhodit kvůli citové vazbě? Dejte jim možnost se reinkarnovat, respektive získat nový vzhled!

Nový oblek pro vaše křeslo

Látka na křesle nebo pohovce pamatuje rozhodně lepší časy? Nemusíte zoufat, látka na nábytku se dá poměrně dobře vyměnit, takže neexistuje nic, co by vám bránilo v přečalounění nábytku. Jednotlivé kusy získají nový nádech a nové využití, nemusíte je vyhodit, získá nový rozměr a poslouží dobré věci. Kvalita čalouněného nábytku je důležitým faktorem. Látka bude namáhána, ať už na ní budete sedět vy, někdo z návštěvy, děti na ní budou skákat, pravidelně kus nábytku využijete k zátěži věcí nebo jako odkládací místo. To všechno látku natahuje a opotřebovává. Proto musí být skutečně kvalitní. Kde koupit čalounické potřeby?

Pěna na míru

Vyzkoušejte Melli interiéry. Právě zde najdete opravdu širokou nabídku čalounických potřeb, takže si vybere opravdu každý. Ať už je to látka, kterou potřebujete pro čalounění vašeho křesla či pohovky nebo například molitanové desky či jiné pěny, které slouží jako adekvátní výplň, která pomůže obnovit křeslo a dokončit tak čalounické práce. Můžete vybírat z široké nabídky vzorů, barev, také výplně jsou v mnoha variantách i rozměrech, takže stačí jen sáhnout po takových potřebách, které skutečně oceníte.