Pokud potřebujete kvalitní tiskoviny, je potřeba vyhledat odborníky v oboru. Mezi ně patří také ABC tiskárna. Jedná se o společnost, která je na polygrafickém poli stabilní a navíc má dlouholetou tradici své činnosti. Všichni zaměstnanci kladou důraz na pečlivou a těsnou spolupráci se zákazníky, snaží se o řešení i komplikovaných zakázek a připravují návrhy optimálního řešení. Veškeré nabídky jsou celistvé, jedná se o komplexní řešení, jež začíná požadavky, které se zpracovávají, a končí logistikou.

Objednat si zde můžete tisk letáků, katalogů, brožur, formulářů, poutačů, pozvánek, billboardů, ale i celou řadu dalších tiskovin.

Výhody ABC tiskárny

Společnost nabízí nadstandardní služby, díky kterým šetří váš čas. Velkou výhodou je vlastnictví kompletně vybavené tiskárny, jež nepostrádá moderní tiskařské technologie, vlastní výrobní postupy a plně vybavené grafické studio, jež používá velmi moderní grafické programy. Svým zákazníkům garantuje kvalitní služby a digitální, ofsetový i velkoplošný tisk Tábor. Samozřejmostí je co nejkratší doba zpracování.

Pokud nemáte svůj vlastní grafický návrh, postará se o něj grafické studio.

Mezi nejrozšířenější formy tisku patří ofsetový tisk Tábor. Vzhledem k dlouholetým zkušenostem a novým technologiím společnost ABC tiskárna dosahuje nejlepší výsledky za velmi přijatelné ceny. Tento typ tisku se nejčastěji využívá pro výrobu katalogů, vizitek, novin, brožur, hlavičkového papíru či prospektů.

Pro tisk bannerů, roll upů či polepů aut se využívá tisk velkoplošný, který též tiskárna nabízí. Pro velkoplošný tisk využívá technologie, jež jsou určeny k tisku produkčnímu a k výřezům. Tiskárna,která je pro tento typ tisku používána, konfiguruje s řezacím plotrem. Díky této kombinaci si můžete objednat řezanou grafiku a samolepky s tvarovým výřezem té nejlepší kvality.