Hledáte spolehlivého realitního makléře, který vám pomůže s prodejem, popřípadě nákupem nemovitosti? Obraťte se na profesionála ve svém oboru, exkluzivního realitního makléře Bc. Romana Machníka, MBA, který prodává nemovitosti moderně a s důvěrou. Poznejte jeho služby o něco více.

Moderně a precizně

Bc. Roman Machník, MBA je realitním specialistou a majitelem realitní kanceláře Dumrealit.cz Exclusive. V obchodě se pohybuje již více než dvacet let a od roku 2007 působí na realitním trhu, přičemž pomáhá klientům s prodejem i nákupem nemovitostí. Úspěšně zrealizoval již více než 300 realitních obchodů za více než 750 miliónů Kč.

Ke každému klientovi přistupuje vždy profesionálně a zároveň i s osobním a lidským přístupem, aby se klient cítil co nejlépe a vše proběhlo vždy k jeho maximální spokojenosti. Každý klient je pro něj VIP. Vždy najde komplexní řešení jeho potřeb. Ať už se jedná o byty na prodej Praha či v jiné lokalitě, vždy se na něj můžete obrátit. Je schopen pomoct s prodejem nebo koupí jakéhokoliv typu nemovitosti (dům, byt, pozemek, chata, komerční objekt, činžovní domy, hotely, developerské projekty atd.) a v jakékoliv lokalitě.

Kvalitní služby

Realitní specialista Roman Machník vám nabízí komplexní služby, které jsou spojeny s moderními formami prodeje, propagace a inzerce. Jedná se například o služby videoprohlídky, které jsou dnes velmi populární a patří mezi efektivní nástroj seznámení se s danou nemovitostí online. Video prostě lépe prodává.

Služby zahrnují i kvalitní marketing nabídky, aby došlo k oslovení co nejvíce potencionálních zájemců. Využít můžete i služeb tzv. home stagingu, popřípadě virtuální prohlídky, zajistí vám také profesionální fotografie a spoustu dalších moderních nástrojů, díky kterým ve spojení s jeho bohatými zkušenostmi prodáte svoji nemovitost rychle, bezpečně, za co nejvyšší cenu, a především bez jakýchkoliv starostí pro vás. Kvalitní a profesionální prezentace je vždy to první, co rozhoduje, na základě čeho se pak zájemci na tu konkrétní nemovitost chtějí podívat i osobně.

Informace online

Chcete-li se dozvědět více, zavítejte na web machnik.cz, na kterém se dozvíte veškeré možné podrobnosti, ať už o osobě Romana Machníka, jeho zkušenostech, o tom, jak pracuje, o jeho službách, v čem zrovna pro vás bude tou přidanou hodnotou, ale projít si zde můžete také množství referencí od spokojených klientů. Na jeho webových stránkách získáte také na něj kontakt a můžete navštívit i jeho blog, kde informuje o řadě zajímavých aktuálních témat. Jediné, co musíte udělat VY, je si jej vybrat, o ostatní se už postará ON, exkluzivní makléř Bc. Roman Machník, MBA.