Mnoho lidí, mnoho názorů a také mnoho lidí s různým vkusem. Ať už na oblékání či zařízení svého interiéru. Někteří raději upřednostňují chladný minimalistický styl a jiní se lépe cítí v útulném domově nebo v luxusu. Kvalitní kusový koberec je součástí domácností a pokud toužíte po luxusu, který nepodléhá módním trendů, je nadčasový a originální, pak vás jistě uchvátí nabídky koberců společnosti Buchara, jejichž specialitou jsou orientální koberce, které promění vaši domácnost v luxusní sídlo.

Nejste si jisti výběrem koberce?

Nejste si jisti, co přesně se hodí konkrétně do vašeho interiéru? Nemůžete se rozhodnout? Nevadí. Pořiďte fota nebo krátkého video vašeho interiéru a pracovníci společnosti Buchara vám pomohou vybrat ten správný typ koberce ze své bohaté nabídky. Ke každému koberci dostanete certifikát o jeho pravosti, proto jsou orientální koberce také skvělou investicí, která se vyplatí.

Jak se orientální koberce vyrábí?

Perské koberce i ostatní orientální koberce jsou vázány ručně s dokonalou precizností. Na jejich výrobu společnost Buchara používá výhradně kvalitní materiály – bavlnu, vlnu nebo hedvábí.

Kam můžete orientální koberec umístit?

Jelikož má firma Buchara ve své nabídce, jak klasické orientální koberce, perské koberce, moderní koberce, běhouny, tkané koberce, koberce s vysokým vlasem, vlněné koberce, hedvábné koberce tak i koberce vyráběné na zakázku z jejich díle podle vašich návrhů a přání, můžete je umístit prakticky kamkoliv. Do obývacího pokoje, do haly, do chodby, do kanceláře nebo prodejny.

Oprava a znečištění

Společnost Buchara se postará i o následnou péči vašeho koberce. Pokud se koberec nějak poškodí, postarají se o nápravu a koberec bude opět vypadat jako nový. Profesionálním vyčištěním nehrozí koberci žádné poškození nebo vyblednutí barev.