Potřebujete kalendář a máte aspoň dvanáct pěkných fotek v mobilu či v počítači? Poradíme vám, jak na to! Je to fakt jednoduché.

Od té doby, co má HappyFoto novou aplikaci, není co řešit. Protože tomuhle prográmku je fuk, jestli fandíte otevřeným oknům, zelenému robůtkovi nebo nakousnutému jablku, jestli mi rozumíte. Zkrátka a dobře, můžete si ji stáhnout do jakéhokoli svého zařízení. A ještě lepší na celé téhle záležitosti je, že můžete začít připravovat kalendář třeba v mobilu, pokračovat na počítači v práci a pak to celé objednat jedním kliknutím z domácího počítače. Mezitím se vám kalendář pokaždé uloží do cloudu a vy pak pokračujete tam, kde jste přestali. Nebo tam, kde víte, že máte uloženy další pěkné fotky.

Mrkněte, kolik šablon kalendářů má HappyFoto na výběr. Jsou tam různé formáty, velikosti, a dokonce si můžete vybrat, jestli si kalendář necháte vytisknout na kvalitní papír, nebo vyvolat tradiční chemickou cestou na fotopapír. To se v případě opravdu pěkných fotek vyplatí. O výdrži fotopapíru nemusíte pochybovat, v tomto případě je totiž opatřen vrstvou, která zabraňuje ulpívání otisků prstů.

Práce v prográmku není nijak náročné, zvládne ji i malé dítě. Tak s chutí do toho!